Mys30 Arkadaşlar diş ateşin de eller ve ayaklar sicak mi olur? Kızımın ateşi vardi biraz üzerini filan çıkarınca düştü ama elleri ayakları hala sıcak.
bluem genelde bas kisminda ates olur yanaklar kızarır bebegin kilosuna gore parol verilebilir bol bol emzirin
Mys30 bluem şuan ateşi yok 38.1 gördü üzerini çıkarınca düştü ama elleri ve ayakları sicak hala. Diş zamanı eller ayakları sicak olur diye duymuştum birinden acaba diş ateşi mi başka yasayan var mı diye sormak istedim
Mys30 aslanveannesi1 yaa ondan sonra diş mi çıkardı bebeğiniz en fazla kaç oldu acaba genelde 3 gün süren ateş enfeksiyon olabilir diyolar. Diş çıkarma zamanı eller ayaklar sicak olur diye duymuştum da acaba başka yaşayan var mı diye merak ettim
Demetbulut Mys30 enfeksiyonda inatçı ateş olur ve 40 a kadar yükselir hrr çocık farklıdır farklı tepki verir ama 38.5 üzerine genelde çıkmaz ateş…
aslanveannesi1 Mys30 evet hemde 3 tane çıkarttı tam 3 gün sürdü bizimki ve ateş en fazla 38.5 oldu o da Kısa süreli
Mys30 Demetbulut 38.4 un üzerine çıkmadı suanlik bikac zamandır heryeri ısırıp sonra sinirlenip agliyo filan o yüzden disten suphelendim 10 buçuk aylık henüz diş çıkarmadı
Mys30 aslanveannesi1 bizim ki de kısa süreli üzerini çıkarınca düşüyordu en fazla 38.5 gördü kac gün oldu ama hala diş yok