Omerligunler Skrn124 benim bebeğim hep kusuyor dr 10 dk emzirme dedi kusan bir bebek çünkü her meme den sonra hastaneden çıkınca uyuduğu için ben 2 saat falan emzirmedim sonra emdi kustu ama
Berfe Skrn124 bize aşı açken içirildi ve bir saat emzirme dedi ebe kusmaması için bir saatten sonra kussa sıkıntı olmaz demişti
_tospikannesi Skrn124 hemen yanaktan emiliyor aşı demişti bize ebe. Kussa da birşey olmaz dedi ama yinede doktoruna danış canim
Ayazzzzz Doktor ilk 10-15dk önemli dedi. Sizin 3saat olmuş birsey olacağını sanmıyorum boşa gitmemiştir
ayazasaf Skrn124 ağzına girdiği andan itibaren etkili canım benim oğlumda kusan bir bebek doktorum sorun değil olur dedi hele 3 saat sonra kusmuş çoktan bünyesine girmiş o dert etme Allah sağlık versib
Mom090 Skrn124 hemen kussa o zaman ilacı kustu derim ama 3 saat sonra kusmasından bence bir şey olmaz ama doktoruna kesin sor
GizemDmlSak Yarim saat icinde kusmamasi lazim demisti bana hemsire benimki ana sagligindan cikar cikmaz kustu tekrarladik cunku