Benimdunyamogullarim Selam kızlar evden kazanç sağlayabilen var mı ? Ben influencerım ama 400-700 arası oluyor kazancım . Farklı neler yapabilirim
tospikk1 Benimdunyamogullarim konudan bağımsız ama nasıl influencer oldunuz hesabiniz nedjr ne gibj seyler faylasiyorsinuz nasil para kazaniliyo trendyol hepsiburada ciceksepeti işbirliği ortaklık nasil oluyo yardimci olur musunuz?
Menis123 Benimdunyamogullarim merhaba, benim hesabımda aktif ve paylaşımlarım güzel ama bi türlü etkileşimi arttramıyorum bununla alakalı tavsiyeleriniz var mı?
Benimdunyamogullarim Hkgi bende dolaptan kendi kullanmadıklarını satmaya çalışıyorum ancak pek başarılı değilim . Ayrıca toplu ürün alabilecek sermayem yok maalesef
isimsizanne1 Hkgi ne ürünleri satıyorsunuz nereden temin ediyorsunuz kar oranları nasıl bahseder misiniz
Yasirefeninannesi Benimdunyamogullarim sizi takip ettim yasirefemoms benim büyük sayfam vardı ama artık giremiyorum 😔 bu sayfamj buyutmeme yardımcı olur musunuz bende azda olsa böyle para kazanmak istiyorum şuan eşim çalışmıyor valla çok zor mama bez alıyorum
Sherlockholmes Yasirefeninannesi kızlar takipleşmek isterseniz bende katılmak isterim sayfam esravedamlablog bende yeni açtım @Benimdunyamogullarim
okuyananne222 Sherlockholmes takip edeceğim hesap adımı buraya yazmayayım şimdi Geri dönüş sağlarsınız 🌸🌿
Birdunyabircennetannesi Benimdunyamogullarim Kişiye Özel Tasarım (Magnet, doğum gününe dair şeyler, fotoğraf baskısı,tablo vb) gibi şeyler yapıyorum Eşim grafik tasarımcı olduğu için yardımcı oluyor bana