Rez Merveeofs hahahahahha yarın ola hayır ola ama haklısınız da ismi olsa kolay olur, sabitlenmiş iftar menüler postu var oradan fikir edinebilirsiniz 🌺
35lavanta Merveeofs Bugün yemek eşimdendi kremalı mantarlı tavuklu makarna yaptı yarına kaldı baya kızımda bezelye istedi uyup uymaması umrumda değil kızım ne derse o 😂😂 yani yarının menüsü dünden kalan makarna yanına bezelye çocukları uyutunca yoğurt mayalamıştım birde onu koyarım ortaya kim ne poohhh yiyosa yesin 😂😂
Yelzyss İnşallah yarına çıkarsak misafirim var fırında tavuk patates biber karışık yapıcam. Nohutlu pilav ve şehriye çorbası. Salata ve köz patlıcan biber yogurtlaması.
Merveeofs Arenimo oo domatesli sirkeli semizotu istedi bak canım bulabilirsem semizotu yapayım bakalım 🤭
Deletedmom_68 Merveeofs iftara misafirim var mercimek çorbası izmir köfte patates püresi sarma avcı böreği havuç tarator çoban salata kıbrıs tatlısı cupcake
Merveeofs Deletedmom_68 sarma dolma mantıklı aslındaaa ama eşim zeytinyağlı yeniyor ben de etli ortada bulusamiyorux bu yemekte 🤭
civcivannesiii Deletedmom_68 okurken ben doydum misafirlerinize afiyet olsun, sizinde ellerinize sağlık 😊
Arenimo Merveeofs düşündüğüm menüyü yazdım canım :) gerçekten insana yapmak değil de ne yapsam düşüncesi zor gelen.
Mgf Merveeofs ertesi günün menüsü belliyse kafalarda rahat oluyo. Hatta Bn bu hafta okadar abarttımki aklımda çarşambaya kadar hergünün menüsü hazır. Sonrasına Allah kerim🤣fırında tavuk patates bugünden şehriye çorbasyla bulgur pilavım varsalata vişne kompostosu. Bugünde bezelye yemeği yapmıştım. Fikir olsun diye yazıyorum. Salıya kabak dolması tarhana çorbası cacık. Çarşamba yeşil fasulye😀😀
Merveeofs Mgf dolma sarmaaaa, fasulye evvett beliriyor aklımda bir şeyler 🤭🤭🤲🏼🤲🏼🌸 Hepsi şifa olsun 🌷🌷
Deletedmom_68 civcivannesiii ya teşekkür ederim nasıl yoruldum yarın salata yemekleri yapacağım börek tatlı sarma cupcake onları bugün hallettim 🥰bi böreği kızartıcam aralarından valla yorulmuşum yeni oturdum