Zeyzey67 Dışarı gittik geldik hiçbirşey yoktu gelince uyuttum hemen kalktığında gözü kan olmuş büyük nokta gibi hiçbirşey de vurmadı gözüne böyle bi durum başına gelen yaşayan varmı bilgi verir misiniz bilgisi olan kalıcı bi durum mudur geçer mi
Mavis34 Zeyzey67 her ihtimale karşı doktora götürün bence belki göz.damarinda olan bir kanamadır riske atmayin
carpediem___ Zeyzey67 bizimde aynı oldu sabah gözünü açamadı zar zor açtım bi baktım kıpkırmızı kan oturmuş birde yeşil akıntı oluşmuş hemen çocuk acile. Gittik damla yazdılar ama şundan olabilir demedi bende neyden olduğunu merak ediyorum
Zeyzey67 Nsedozkn tırnaklarını dhaa dün kesmiştim ama bilemiyorum olabilir geçici bi durum ozmn inşllh çok teşekkürler ❤️😘
Aymeym Zeyzey67 gö damlası verir doktor alerj olablir tozdan dumandan herseyde olabilir bi sağlık ocağına götür cnm
Zeyzey67 Mavis34 götürdüm cnm ama tam bişy söylemedi dedi tırnağıyla çizmiş olabilir oyuncaklada vurmuş olabilir dedi göz damlası yazdı kullanmadan gecti kendiliğinden canm