260223 Hanımlar sütüm azaldı bebeğimin dogmadigini hissediyorum önce taş gibi olan göğsüm şuan boş halde ne yapmam lazım bebeğim mama almıyor her türlü mama denedim ama kabul etmiyor neyden kaynaklı bilmiyorum ama hızlı şekilde sütümü artıracak şeyler önerir misiniz Birisi ıhlamur önerdi içiyorum ama fayda yok
Rkye16 260223 her gün bestlak damla, hurma 2 3 tane, ceviz, süt şekeri 2 bardak falan, rezene çayı, anason çayı değişiyor bol su bunları tüketmessem direk azalıyor
ozlemmm 260223 Yani ben tahinli simit satılıyor burda onu yiyordum. Pekmez de varsa karıştırıp ekmeğe sürüp yiyin isterseniz, helva da olur mesela. Tahin tek başına acı ama muza da karistirabilirsiniz ilk aklima gelen
Gzm-gzm123 260223 solgar brewers yeast süt artırıcı ben aşırı memnunum eczaneden alıp dene mutlaka faydası olacağına inanıyorum bende işe yarıyor
260223 Gzm-gzm123 teşekkür ederim şuan gece kalktığında fayda edecek birşey lazım yarı aç yarı tok uyudu 3 gibi kalkıyor bol su içmekten başka aklıma birşey de gelmiyor tatlı falan da yiyorum ama ise yaramıyor 😭
Meliha17 4 aylık bebeğim benimde göğüslerim boş boş ve sağdığımda çok az çıkıyor bebeğim doyuyor çişli be kakalı bez sayısı normal muhtemelen göğüslerim terbiye oldu ama işe başladım sağmam lazım bugün başka bir postta ısırgan otu çayının hızlı arttırdığını okudum yarın alıp onu deneyeceğim sizde deneyebilirsiniz
260223 Meliha17 ıhlamur dediler paket çay olaraktan aldık bizde ise yaradı dediler aynı şekilde paket halde aldım ama ise yaramadı
BirPatiSever 260223 hayır sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin. Süt azalmıyor, memeler terbiye oluyor sadece. Memeler ilk zamanlardaki gibi sert kalmaz yumuşar boş gibi olur. Ama emdikçe gelir. Memeleri bi depolama yeri gibi düşünmeyin, bi fabrika gibi anında süt üreten gibi düşünün. Ben de sütüm az zannettim neler neler kullandım. Sütüm yok doymuyor diye günde bikaç kez mama verdim. Sonra 4. aydan sonra pes ettim. Yapacak bişey yok elimden geleni yaptım dedim. Tabi stres de azalınca inanın sütüm daha da arttı. Sakın süt yok diye düşünmeyin memeler ilk günkü gibi sert kalmıyor. 1-2 aydan sonra yumuşayıp gidiyor bomboş gibi oluyor.
260223 BirPatiSever evet boş gibi elim deymeden geliyor ucuna ama bebeğim göğsümde çok huysuz biraz emdikten sonra huysuzlasiyor mama her türlü denedim her markayı denedim almadı biberon dan olur dedim olmadı ucunu degistirdim yine almadı kaşık la verdim yok kiz kabul etmedi hep emmek istiyor sürekli de veriyorum ama çok huysuzlasiyor
Sseyma65 BirPatiSever gece sem sert oluyır göğüsüm hatta şıp şıp damlıyor sütler ama gün içinde göğüsüm yumuşak bebek te emerken sanki doymuyor sinirleniyor silikon uç kullanıyorum o gece emerken içi süt dolardı böyle ama gündüzleri öyle olmuyor neden her şeyi yiyip içiyorum ama sütün sadce tek öğünde artması normal mi
Gzm-gzm123 260223 bebeğim 6 aylık sütüm yetmiyor diye başladım kaç aydır kullanıyorum kadın doğum doktorumun önerisiyle gerçekten çok memnun kaldım günde 9 adet içiyorum boş vakitlerinde uyumayada özen göster çünkü uyku da cok önemli bir etken miş guzel beslen ve bunu kullan araştırabilirsin ben aşırı memnunum gerçekten
Aylinoo 260223 hemen denediğimi söyleyeyim. Humana ve bestlak damla kullanıyordum. Humanayı piyasadan çekmişler. Diyetisyen önerisi ile milkin kapsül aldım içeriği çok temizmiş. 2 günde sütünüz akıyor. Bestlakla kullanıyorum bol su içiyorum. Mutlaka ama mutlaka deneyin
260223 ozlemmm Allah senden razı olsun gece tahin pekmez katıp 3 4 kaşık yedim gece göğüslerimin ağrısına uyandım hala da sis bebeğim huysuzlanmadn emdi uyudu🌹🤗
ozlemmm Bir de sutunuz azalmamis da olabilir belki bebeginiz bilakis doydugu icin mama yemiyor olabilir. Lik lik icme sesi geliyorsa ve kilo alimi iyiyse telas etmeyin bi zaman sonra gogusler cok sert olmuyo cunku
260223 ozlemmm kilosunun fazla bile olduğunu söyledi sağlık ocağındaki hemşire ama bn aç kaldı diye üzülüyorum
ozlemmm 260223 Surekli emmek istiyor cunju anne kokusu ariyor daha o kadar kucuk ki. Bizimki 9 aylik nerdeyse hala bile huzursuzlandi mi meme ister. İstedigi kadar verin meme onun icin su hayattaki en onemli sey anne memesi bir tek o var beslenmesi icin, guvende hissetmesi icin
BirPatiSever 260223 aynı aynı memede huysuzdu çekiyor çekiyır gelmiyor sanıyordum. Benim sütüm memeyi sıkınca da gelmiyordu. Bebeğimin yutkunma sesini de duymuyordum hatta. Ama kilo alımı çok iyiydi, doktor doyuyor diyordu. Belki gazdan belki memeyi iyi kavrayamamaktan belki de meme reddinden huysuzlanıyordur sizinki
ozlemmm 260223 Bence telaş yapmayın, stresle daha bile gider sütünüz. Ne güzel emiyor bebeginiz kilo alimi da baya iyi, demek ki bir sorun yok. Bence paniklemeyin. Biz gocebe toplum oldugumuz icin hep ac kalmak ve usumek sorun olmus o yuzden de hep cocuklarimizin usumesinden ve ac kalacagindan korkuyoruz genetik miras bence rahat olun biraz 🌸😊
Aylinoo 260223 bende aynı sorumu yaşıyorum benimkinin de kilosu iyi ama. Bebeğiniz ne kadarlık ve kilosu ne kadar acaba
Nilkusumm 260223 ıspanak roka birde incir reçeli ye ve bebeğini göğsünde bir saat tut bol su iç sık sık emzir olmasa bile emsin göğsünü