Elifkrt Bebeğine mama veren anneler bebelac sütlü pirinçli ek gıdayı veren ve memnun kalan varmı bebeğim aptamil mama yiyor hem beni emiyor ama sürekli yemek istiyor 3ay 17günlük bu konuda tecrubeli anneler yazarmisiniz
Sezenaksukarademir Elifkrt onun için henüz erken en az 6 aylık olması gerekiyor. Mama dışında bir verme henüz çok küçük. Belki 5 aylıktan sonra yavaş yavaş ek gıdaya başlarsın tabii bunu doktorun önermesi gerekiyor
mervealtinbas Elifkrt Elif hanım bebekler 6.aydan sonra ek gıdaya geçebilirler.3 ay bebeğinizi sizin tam emzirme aylarınız oluyor tabii sütünüz varsa,yetmiyorsa mama yedirmeniz gerekiyor
Elifkrt Sudeee o dedigim ek gıda sıvı halde de verilebiliyor bunun bu ayda verilmiceginide biliyorum ama deneyen varmı sormak istedim sude hanim zaten mama artı beni emiyor ekstra ek gıdanınsa 6.ayda basladigini biliyorum teşekkür ederim
ceylinnn [bilinmeyen] Kaşık mamaları 6 aydan önce verilmez. Ek gıda yerine geçer kaşık maması. 6 aya kadar anne sütü ve formül mama vermelisiniz.
Elifkrt mervealtinbas merve hanim hem mama hem beni emiyor ama sanki sürekli emmek sürekli mama yemek olunca sütümde hemen birikmediği için bole bir yola basvurdum söylediğim ek gıda sıvı halde de verilebiliyor acaba deneyen varmı diye sormak istedim 6. Ayda ek gıda ayına çok var
mervealtinbas Elifkrt Elif hanım acaba emerken ve mama yedirirken biraz dinlendire dinlendire mi verseniz bilemedim; ama ek gıda için erken,sıvı halde verildiğini ilk kez duydum açıkcası.Siz isterseniz doktorunuza yine de danışın
ummuhanipekoglu sadece aptamil devam sütüne devam et canım ek bişi verme çok çok minik .6ayı bitince vereceksn
Elifkrt ummuhanipekoglu tesekkur ederim ümmühan hanim yok vericem demedim deneyen varmı benim hem maması hem beni emmesi sürecinde sut birikimine kadar mama saatide yedikten sonra birdaki mama saatine kadar diye dusunmustum oyuzden sormak istedim
Elifkrt mervealtinbas tesekkur ederim merve hanim ama bizzat eczane de gördüm 4.aydan itibaren hem biberon hem kaşıkla verildiği yazdigi için sordum buraya
duruaksoy [bilinmeyen] canım doğru ek gıda zamanı 6. ay sonu, benim kızımda 6. ayı yeni doldurdu azar azar başladım. 4. ay yazan firmalar (ek gıdalar için) zaten doğru yazmıyorlar. iyi firmalarının hepsinin kaşıkla verilen mamaları 6. ay dan sonra başlar
hanifedog [bilinmeyen] daha küçücük bebeğiniz bağırsakları böbrekleri ek gıda almaya uygun değil ihtiyacı da yok. aptamil mamasını vermeniz lazım sadece
ozlemsenel [bilinmeyen] Herhalde şaka yapıyorsunuz 3 ay 17 günlük daha anne sütünü zar zor sindirir yapmayın ne kaşık maması
Elifkrt ozlemsenel ozlemsenel bebeğime nasıl bakıcam çok iyi biliyorum sakada yapilcak bisi yok sormak istedim gerekli küslerden cevap aldım nezaman nasil verileceğini iyi biliyorum veren varmı dedim vercem demedim iyi gunelrgünler
selmapinar 6 ayı dolana kadar aptamili verin ek gıda 6 aydan sonra çünkü o zamanda kullanabilirsiniz bebelac kaşıklarından