annesininaski_ Kızlar mitfagim da bütün erzaklarimin içlerine girmiş karoncalar gitmek bilmiyorlar çıldıracağım artık az kaldı canım çok sıkkın çoğu erzagimi dökmek zorunda kaldım . Nasıl gider bu karıncalar lütfen yardım edin 😏😏🥺
Busra2326 annesininaski_ bir kere teyzemin yatağına dadanmışlardı eniştem de kaynar au hazırlamıştı onları yakacaktı. Teyzemde bildiğin karıncaların başında onlarla konuştu. “ bu adam sizi öldürecek günaha girmek istemiyorum gidin burdan Allah’ınızı seviyorsanız” demişti ve karıncalae gitmiş okuyup üflemiş. İnanmazsını belki ama deneyin derim
Birkullanici annesininaski_ bütün binada karınca var bende yok.sırrımı söylüyorum.her türlü haşerata birebir.evi güzelce siliyorsun somra heryere kothrine (bayer) sıkıyorsun .iki hafta hiç silmeyeceksin yerleri.ve boom 6 ay böcek yok
annesininaski_ Busra2326 Denemediğim şey kalmadı tarcinmi koymadım neler neler yaptım bıktım valla ya
pasaklisinkukuli annesininaski_ pembemsi toz şeker gibi bi ilaç adını yazarım yere bi yemek koy cevresine dök onu da yuvalarına götürüyorlar bir gece de hepsinden kurtuluyorsun
Sultankocyigit03 Birkullanici ay evet en iğrenç mide bulandırıcı kıskaçlı uçan böcekler vardı onlar bile gitti ölüsü çıktı 😂
Zmr-010101 annesininaski_ bendede oluyordu çıkan yerlere limon sıkıyorum iyi geliyprdu . Ama bi kaç gündür fayanslarda hep geziniyorlar sinir oldum nerden çıktıklarınıda bulamıyorum . İlaç deneyeceğim birde
annesininaski_ Zmr-010101 Bende şimdi limonda siktim çıktıkları yere limonda koydum umarım gider birdaha da geri gelmezler 😏 yoksa kafayı yiyecegim