Dilaradaghan Annelice488 regl oldunuz mu ben de hala olmadım bugün 7. Günüm hamile değilim 3 kere test yaptım
Boncuk1421_ Annelice488 bende yaşadım çalışmaya başladım emzirme sıklığım değişti duşa girmem yemek içmem uyku düzenim değişti ona bağlı olduğunu düşünüyorum 2 3 hafta geçilmişti.
Blackcloud Mevsim geçişlerinden, beslenmeden kaynaklı, stresten ve ilaç kullanımından kaynaklı olabiliyor. Bir çok şey etkiliyor.
Dilaradaghan Annelice488 adaçayı içtim her gün 2 bardak iftardan sonra ve egzersiz yaptım adet söktürücü yani hamile değilseniz olacaktır mutlaka
199629 Kizlar benim de aynı durumdayım şuan 3 kere test yaptım negatif erken gebelikte yaptım ama insan tereddüt ediyor
199629 Annelice488 7 gün hocam normalde düzenliydi 1 4 gün arası oynama oluyordu bu sefer bel ağrısı falanda yok midem bulaniyor bu arlaar stres sinir
Boncuk1421_ Annelice488 geldi geldi tam düzene giriyordu ki artık yeni ay yeni gün derken ben işten çıkarıldım 😂.2 3 ay olmadığı durumlarda olan arkadaşım vardı yumurta tembelliği diye bişey çıktı ana 2 3 ay gelmemişti .1 2 haftalık bişeyde çok önemli değildir bence .sağlıklı günler ❤️
Annelice488 Boncuk1421_ gidip geldim canım doktoruma gebelik ve ya rahimde bişey yok aralık ayında Doğum kontrol hapını bıraktığım için hormonal bir gecikmeymiş adet söktürücü verdi