Serifemete Kızlar bebeğim 43 günlük normalde sadece memede uyurdu üç gündür memede değil.emzik ağzında omzumda uyumak istiyor neye göre değiştirdi acaba daha kaç huy gorecegizz bebekleri nasıl uyutuyorsunuz anneler
bambiii Serifemete Nasıl uyumak istiyorsa öyle uyusun annesi hatta bunların tadını cıkar :) şuan çok minik cok değişir huyu ❤️
Gmze52 Benim 2 buçuk aylık bebeğimde bir haftadır omuzda uyuma huyu çıkardı normalde memede uyurdu. Ahh zaten kendisi kucak delisi. Bide omuzda uyuma işi olursa yandım.
Suleoner Gmze52 kucak delisi değildir dünyaya adapte olmaya calisiyodur 2 3 aylik bebek alışkanlık edinemez sizi tanımaya alışmaya calisiyodur❤️ şimdiki aklım olsa o zamanlarında hiç bırakmazdım yatağa 👶
Gmze52 Suleoner Bende tadını çıkarıyorum çünkü bu günler bi daha gelmeyecek büyüyünce kendileri gelmek istemeyecek zaten sadece bu aralar fazla yapışık ikiz gibiyiz 😂 ve tabi milletin kucağa alıştırmışsın lafları sanki benim işlerimi onlar yapıyor 😬🥴🤔
Serifemete Hangi destekle uyuyacağım şaştım sadece ayakta sallamak.istemiyorum alisirsa 3 yaşa kadar sallanmak ister etraf öyle.hep emerek alissa dışarı çıksam uyuyamaz diyorum sastim
Suleoner Gmze52 bosverin banada öyle dediler valla bi ara kolikti zaten evde belki 1 hafta ocak açılmadı ya dışarıdan ya annemden ya kayinvalidemden yedik yerdeki bezleri atamıyodum