t_rabia Hanımlar lütfen bilgisi olan ,yaşayan yardımcı olabilir mi normal doğum dikişlerimde açılma var tekrar mı dikiyolar acı oluyor mu
9mart t_rabia sezeryan oldum canım ben yapıştırma dikişti benimkiler ve açıldı tekrar diktiler beni yarın dikişlerim alınacak normal doğum da da tekrar dikiyorlar diye biliyorum
Dfncgdm2022 t_rabia erıyen dıkıs degılmı nasıl acıldı acaba yanlıs anlamayın merakımdan soruyorum bende normal dogum yaptım dıkısım azdı 10 gune kalmadan hepsı erıdı ıyılestım hemen
t_rabia Dfncgdm2022 eriyen dikiş diye biliyorum ama 15 gün oldu daha gitmediler ikinci gün iki dikiş düştü orda bi boşluk oldu diğer dikişlerim duruyor bana 15 dikiş filan attılar çok oldupu için mi acaba
Ozgery_ Bende normal doğum yaptım ilerde ve dışarda 3-4 dikiş vardı toplamda kırkımız çıktı hala içeride var gibi dikiş doktor en son zamanı var demişti iyileşmesinin kişiden kişiye değişiyor sanırım iyileşme süresi
Dfncgdm2022 t_rabia yanı eger acılma falan oldugunu dusunuyorsanız mutlaka doktora gıdın sonucta sonrasında daha cok ugrasırsınız gecmıs olsun 🌸