elfhuma19 Kızlar merhaba 6.dişimiz geliyor üst yan gece hiç uyumadı sürekli emmek istiyor calpol yada fitil versem sıkıntı olurmu
Salih elfhuma19 benim bebegimde 6 aylık üst ön ve yan dişler hepsi birlikte çıkıyor ben calpol veriyorum çok huysuz olduğu zaman rahatlatiyor
elfhuma19 mikelenjelo35 Durmuyor diye değil calpolu diş etine sürünce biraz haffliyordu jel fayda etmedi
mikelenjelo35 elfhuma19 onu duymadım calpol şurup dis etinemi suruluyormus .benimkide parmağıyla kaşıyor jelde almadım .ateşi olmadı hiç o yüzden hep çıktıktan sonra gördüm dişleri.eger öyle fayda ediyorsa huysuzlastiginda bende süreyim
Deletedmom115 elfhuma19 Gerçekten dişten dolayı ağrısı ve huysuzluğu varsa doktorlar calpol verebilirsiniz diyor ben veriyordum oğluma çok ağrısı olunca.
Asilkuzey elfhuma19 doktorlar sadece ates oldugunda degil bebegin normalinden fazla huzursuzluk yasiyosa da calpo verebilirsin diyor belki agrisi var cok nerden bilebilriz illa ates mi olcak dis sikintisi malum bizde ayni durumdayiz
elfhuma19 Asilkuzey Hiç uyumadı halada öyle banada aynısını dedi de belki aynı durumu yaşayan vardır diye sormak istedim