Minigim38 Bir türlü bulamadım ya tüm kapalı yada tüm açık crop tarzı bi düzgün bisey bulamadım gitti🤦♀️
durukusunannesi_ Minigim38 bem ilk gün elbise giyeceğim diğer günler için pantolon gömlek ☺️Siz sanırım Kayseridesiniz stepte uzun gömlekler var güzel güzel bende ordan aldım 😊
durukusunannesi_ Minigim38 benim de boyum 160 ama totomu örtmek için aldım ya 😅hala benimle olan doğum kglarım var pek yakışmıyor bişey
Minigim38 durukusunannesi_ ayyy sorma kız ben tam vermiştim sonra depremden dolayı sütüm azaldı tahin pekmez şu bu derken tekrar kilo aldım 🤦♀️göbeğim çıktı bide sezaryen oldum 😅
Bugleminannesi28 Minigim38 beyaz pantolon kot gömlek kızıma ayak uydurcaz 😄 kızıma da kot gömlek kırmızı bandana giydircem
Minigim38 Bugleminannesi28 ayyy çok severim kot gömlek özellikle bebislerde🥰bende kızıma kot elbise aldım da havalar soğuk gidiyor
Bugleminannesi28 Minigim38 ay pardon ben kot gömlek giyicembbende kızıma kot elbise kırmızı bandana ve konvers takımı yaptım havalar bozuk gidiyor ama bence yine de giydirilir😍
Minigim38 Bugleminannesi28 bakacağım artık ben beyaz çorap ve beyaz bandana düşündüm ama kırmızıda sen deyince cazip geldi 😅😅
Bugleminannesi28 Minigim38 aynen beyaz muz çorap kesin giydirecem ama beyaz bandana çok sıradan geliyor kırmızı bandana hem çok tatliş olur hem mavi ve kırmızı uyumuna bayiliyorum bayram deyince aklıma pembe ve kırmızı geliyor
Minigim38 Bugleminannesi28 ilk bayramı olacak bebeğimin onu süsledim kendime bisey bulamadım 😅tüm önceliğim o olmus