Ecea0202 Merhaba 2 aylık aşımızı perşembe günü olucaz bcg, DaBP , KPA nasıl vuruyolar bacaktan mı koldan mı ?
DAO Ecea0202 1 koldan 2 bacaktan. Biz menenjitte yaptırmıştık. Bcg olcağı için 3 gün suya değmemesi gerek deniyor. Önceki gün banyosunu yaptırabilirsin annesi
cennetkokuluyavrum Biri koldan iki bakcaktan bir tane toplam uc asi vuruldu ve ates cikabilir diye soeldi saglik ocagi cok sukur cikmadi bol bol anne sutu tavsiye edilmisti
cennetkokuluyavrum DAO menenjit asisi ilk asi kac aya kadar yapiliuor acaba birde ozel asi sanirim fiyat ne odediniz
DAO cennetkokuluyavrum Aşıları doktor ayına göre planlıyor. Ben tüm aşılarını özelde yaptırdım o yüzden sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum 🤷🏼♀️ bi danışırsınız. Nimenrix 2-4-13 (700 küsür ₺) Baxsero 4-6-14 (900 küsür ₺) ay olarak planladık. Son dozları kaldı sadece.
cennetkokuluyavrum DAO saglik ocagi banada dedi menenjit ve rota asisi parali ozel doktor yapiyor dedi devleyin asilari saglik ocakta yapiluyormus o yuzden sordum tesekkurler
DAO cennetkokuluyavrum Anldım. Rotayı zaten evde kendiniz de yapabilirsiniz. Biz öyle yaptık. Birde cerdiğim fiyatlar geçen seneye ait şu an farklı olabilir çünkü 10,5 aylığız