Anneler nurs harveys kullananlar bebegim 32 günlük sizler ne kadar ölçek veriyorsunuz ve gunde kaç defa veriyorsunuz şurubunu yardim eder misiniz
Egemeneslihan günde 3 kere 4 er damla kullanıyorum 26 günlük bebeğim
Egemeneslihan günde 1 defa 20 damla . 4,5 aydır kullanıyorum ama gaz problemimz hala var .bir umut kullanıyorum
Kader477 sizinki damla mi ben şurup aldim ama
Kader477 nasil etki ediyor mu ya oğlum hep kivraniyor düzgün uyuyamiyor ya
Egemeneslihan evet bize faydası oldu
Gurbettebianne insallah geçer canim ya
Kızım 1 aylık gazı oldugu zaman gunde 3 kere verıyorum surup ama şırıngası ver her dozda 0.50 ml veryrm iyi gelıyor sanırım cok gazlı bir bebek değil
Bts bende öyle başlayayım ya bakalim nasil olacak
Bts ya bende şurubunu aldim oglum aglayinca okumadan az miktarda verdim meğer ustunde tozu varmis onu ekleyip karistirmam gerekmiş bir sey olur mubya az verdim ama korkuyorum suanda
Egemeneslihan inşallah hep bi umut 😊 sizde işe yarar canım umarım
Kader477aptamilin var Bebelac yok maalesef mamayı Bebelac kullanınca onu da Bebelac almam gerekiyor tadından dolayı. Ama doktor bize karıştırarak ver demedi. Denemekte fayda var inşallah bulursam eğer. Bide bişey soracağım bir yaşına kadar hep kustu mu ?
Egemeneslihan bende aynısını yaptım canm dikkat etmedim ama bişey olmadı ne özelliği vardı acaba
Egemeneslihan msjnızı göremdm ya şimdi farkettm fayda ettımı gaz ilacı ben rezene cayına basladım zorla veryrm ama gaz olmuyor cok şükür
Eymeninannesi bende bilmiyorum ki ya bizde de şükür bir sey yok
Bts arada ağlıyor ama iyi ikinma oluyor kimyon veriyorum bende ya
Egemeneslihan inşllah gecer gazı falan kalmz yavrunun 😞
Bts insallah canim ya