Semanurq Kızlar 7 . Günümüz bugün doğalı şimdi şükür sütüm geliyor emiyor da ama doyumsuz oğlum geceleri uykusuzluk zor hem mama hem meme veriyorum yani emzirmek için sabrediyorum çabalıyorum ama mama da veriyorum sizde öyle yapıyormusunuz
Semanurq Semanurq emziriyorum baya ama uyumuyor hemen mama ile tamamlıyorum yani birşey olmaz dimi sağlıklı olsun çocuğum annemler sürekli emzir diyor e emziriyorum zaten ama doymuyor
Yusufff-41 Semanurq canım benim sütüm geç geldi bir hafta sadece mama aldı sonrasında sütüm çoğalınca mamayı kestim ancak uyumuyordu doktorum günde üç defa 60 cc verebilirsin dedi ben üç aylıkken artık uykusuz kalmaya dayanamadım tek başıma bakıyorum geceleri 60 cc veriyordum gün içindede uyumaz huysuzlanırsa yine bir kere 60 cc verdim en azından üç dört saat uyuyordu bende o uykuyla günü bitirtiyordum şuan 8 ay 1 haftalık bir sorun olmadı ancak beşinci ayında sütüm azaldı stres üzüntü vs emmek istemedi sağarak altı ayı tamamladım şimdi mama ek gıda ile devam ediyoruz
Senaikra Benimde kızım 2 aylık oldu, emzirip doymadığında üstüne mama veriyorum ama memeyi de kesmemek için uyanıkken mama vermemeye çalışıyorum.Emzirip uyutuyorum, uyku arasında mama veriyorum.