pembeayakkabilikiz Kızlar tekrardan sormak istedim cevap gelmeyince LAKTAMAX hapını kullanan var mı aranızda süt artırmak için gerçekten işe yarıyor mu bilgisi olan var mı herkeste bir olmaz gerçi ama denemekte fayda var diye dusunuyorm
Asyaveannesi04 pembeayakkabilikiz ben bestlak kullandım güzeldi ama son zamanı solgar kullanıyorum oruç tuttuğum halde hiç kesilmedi 15 aylık bebeğim
Kokoshbaby pembeayakkabilikiz bi posta okumuştum dere otu yemek ve ısırgan oyunu demleyip içmek çok arttiriyormus sütü
Lylozzd pembeayakkabilikiz Solgar alın başka da hiç bişi yapmayın bol su için yetiyor mucize gibi bişey
pembeayakkabilikiz Asyaveannesi04 bende laktamax var Bi kaç gün kullandm sanki aynı artmadı gibi geldi bana bıraktım uzun kullansam belki işe yarar olmadi bestlak duydum onuda denemek istiyorum solgari hiç duymadım olabilir
pembeayakkabilikiz Lylozzd solgar süt artırıcı olarak değil mi su içiyorum ama stresten olmuyor galiba 😔
Kokoshbaby pembeayakkabilikiz bestlak birkac kullanımdan snra etki wermiyor malesef tahin pekmez hurma incir bunlar artiriyormus sütü ve insanlar soyleyince kızardım ama uyumak gercektende sütü artiriyo benim kayinvalidem bazen akşamları çocuğa bakiyor Allah razı olsun 2 saat bile uyusam göğsüm doluyor
pembeayakkabilikiz Kokoshbaby işte o bende yok çok sıkıntı bakacak kimsem yok bebeğim uyuduğunda da işlerimi yapıyorum görümcem yanımda küçük benden gerçi 23 yaşında küçükte değil bebeği emanet edemiyorum yapamıyor 40 çıkana kdr geldi yanıma sagolsun ama sütüm tamamen kesilmez ins😁
Kokoshbaby pembeayakkabilikiz nesi küçük ayol essek kadar kiz 🤣 bnim 9 yaşındaki kızım bile besigini sallayiweriyor uyanasiya kadar başında bekliyor sagolsun elim ayağım ❤
pembeayakkabilikiz Kokoshbaby napalm idare ediyoruz yeni ogreniyor oda 😁 yanımda olması da yeterli şimdilik 😁
Lalekalbur20 pembeayakkabilikiz incir uyutması da sütü arttırıyor deneyin derim. İlaç kullanmadığım için bilmiyorum 🤷🏼♀️
Lalekalbur20 pembeayakkabilikiz incir kurusunu sütle blendrdan geçir kaselere koy o kıvam alıyor. İncir uyutması deniyor ona da ve harika süt arttırıyor