Kevserelagonultas Kızlar acil yardım, doğum yapalı 45 gün oldu kanamam hala devam ediyor kırmızı bir şekilde geliyor. Yaşayan var mı
260223 Kevserelagonultas normal doğum yaptıysan ve dikiş falan atıldı ise doktora gitmen gerekir sezeryanla zaten o kadar bile olmuyor diye biliyorum 45 gün önce bnde doğum yaptım sadece bir hafta kanamam oldu bn normal doğum yaptım ayrıca dikişlerim de vardı 30 tane bana kanama 10 günü geçerse ağrın devam ederse gel demişlerdi çok şükür öyle bir şey olmadı bence bir hastaneye git
Kevserelagonultas Hndealnathn azalıyor zaten her zaman gelmiyor mesela dün hiç kanama şeklimde gelmedi, sezaryenle doğum
Kevserelagonultas 260223 benim sezaryen oldu normalde 40 gün gelem varmış kanama ama benim geçince korktum
09dilek Kevserelagonultas bende bir ayy oldu tam benimde birgün yok birgün damlamşeklinde çok az var Perşembe kontrole gideceğim
Durues Kevserelagonultas benimde aynı şekilde 43. Gün bugün hala damla damla geliyor hayır bir de kırmızı pembe sanki başa döndük gibi niye böyle bende çözemedim ama.herkes bu durumu yazmış internette 60 güne kadar normal diyor umarım kesilir biter artık