Gunalpmomss Kızlar oğlum 7 bucuk aylık 4 gecedir uyku nedir bilmez oldu. 8 bucuk gibi uyuyo gece 3 4 kere uyanıyo ve kabus gibi uyumak bilmiyo. Sallıyorum saatlerce. Dün gece 3 bucukta uyndı sabaha kadar oturduk. Bi sıkıntısıda yok. Acıkıyodur diye yatmadan karnını doyurdum oda yok olmuyo. Hep aynı saatte uyanıyo bide. Artık yat kalk yapmaktan harap oldum . var mı bu drumları yaşayan.... Çığlık çığlığa bağırmak istiyorum :((((_
Oglusum5357 Gunalpmomss okdr buyuk degiloz ama 50 gunluk bzde 3 gundur 1 de uyanıyoruz sabaha kdr uykular haram
Gundogdu Gunalpmomss benim oglumda 3 aylik gündüz hic uyumaz gece 12de karnını doyurup uyutmaya başlarım benum oğlan kucakta muzikle uyuyo 12 de baslarim 3bucuk 4 gibu anca uyur uyuyo besige koyuyorum 10 dk snra ciyaklamaya basliyi tekrar uyutuyorum yine 10dk sonra uyaniyi en az 5 kere bu şekilde uyanuyo valla napicaz boyle bilmiyorum eşimle uyandık ca sira sira salliyoz
Happymammy Gundogdu 12 de bir bebek uyutulmaz bebek gece uyananmasın diye sen o nuno kadar saat ayakta tutarsan evlatcın yorgunluktan uyguya geçemez uykunhoröonu salğılamamjn bir saaati vardır en geç 9 da uyumuşmolması gerekir bebek size değiş siz bebeğe uymalısınız
Gunalpmomss Gundogdu Allah yardımcınız olsun. Ama bebeğinizi niye 12ye kadar tutuyosunux ki. O zaten küçük o saatlere kadar nasıl dayanıyo. Bence bide sallayarak deneyin umarım atlatırsınz bian önce
Farahzeynep Sallamayı bırakıp, kendi kendine uyumayı öğretmeniz lazım, koy al taktığı uygulayabilirsiniz. Bir şeylere bağlı uyuduğu için her uyandığında onu istiyor, bu da sağlıklı uykusunu zorlaştırıyor.