Elazeynep1 AhsenMeryem6169 Canım kime göre neye göre kim dedi bunu benim kızım hiç memeden ayrılmıyor kahvaltı yaparken Bile emiyor
Deletedmom133 AhsenMeryem6169 çok mantıksız çekirdek dondurma meyve kahvaltı bazen yemek yerken bile emziriyorum
Gundogdu Elazeynep1 ayni bende o sekildeyim kahvaltıda aksam yemeğinde gun icerisinde bisey atistirirken her zaman emiyo cunku bıraktığım an ağlamaya basliyi bisey yiyemiyom bende çare emzirerek yemek napalim
Elazeynep1 Gundogdu Gundogdu aynen öyle valla mecbur çocuk ağlarken yemek yiyemicemize göre emerken yicex😂
Dgndrmz Hiç alakası yok suda içilir yemekte yenir hersey yıyıp içilir ben gecelrrı emzırırken cok susarm hep su ıcerm gundz yemk yerkn emzırırım bebegımz emerken bıle vucut sut uretıyo o yuzfen içebıldıgın kadar su ıc ye yani sakın öyle dusunme hep eskılerın hurafesi
demir1717 AhsenMeryem6169 gelin emzirirken o eskiler ve eş yemek içecek taşımasın diye uydurulmuş bir şey, annem öyle söylemişti. 1 senedir emziriyorum çok şükür, yerim içerim. Hepsi doğal şeyler.
Farahzeynep Kahvaltı yaparken, çay içerken emzirirdim. Bunu da ilk kez duydum, daha neler duyacağım acaba ya 😂
Dorukveannesii İlk defa duydum emzirirken yemekte yiyorum suda içiyorum bir şey olmuyor o bebeğin üzerine dökülmesin diye denmiştir herhalde 😃