Deletedmom_62 Kızlar yaz geliyor kiloları vermemiz lazım 😬 ben online diyete başladım bugün 5. Günüm . Siz neler yapiyosunuz hangi diyetleri uyguluyosunuz ben leslieye başlayacagim 🙂
Pikapikapikacuuu Deletedmom_62 78 den 60 a kadar düşmüştüm. Aralıklı oruç, kabak detoxu, bol su ve spor ile. Birkaç ay önce bıraktım ve geri 68 oldum. Tekrardan başladım şuan 65 im. Yarın kabak detoksuna başlayacağım bende 3 gün boyunca yapacağım İnşallah.
Momofleos Bir türlü motivasyonum gelmiyor ya sabah başlayıp akşam bozuyorum 🙈 Oysaki hayatımda kaç kilolar verdim bu kadar motivasyonsuzluk yaşamadım 10-15 kilo vermem lazım 82 kiloyum 🤦🏻♀️ Diyetisyen fiyatları da almış başını gidiyor
eymeninannesi11_ Momofleos ya aynı ben bende 2 üç gün güzel gidiyor sonra olmuyor devamı gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum. 10 kg vermem lazım bi ara spor ve diyetle 12 kg verdim çok güzeldi azimliydim şimdi yok
Pikapikapikacuuu monami_ Aralıklı oruç, kabak detoksu, bol bol su ve spor. Yani boğazı tutmadan zayıflamak mümkün değil.
heyzil06 Kabak detoksunu nasıl yapıyorsunuz? Ben aralıklı oruca başladım 3 gün önce kabak detoksu da ekleyeyim ama haftada bir mi yapıcaz mesela nasıl yapıyorsunuz
Reyna MerveBostan diyetisyenle ilerledim, haftada üç gün pilatese gittim hoca kardiyo ve pilates yaptırıyodu karışık. diğer günler öğrendiğim hareketleri de ben evde uyguluyordum
ugurbocegmm Reyna merhaba diyetisyen ismi vermeniz mümkün mü 🙏 bende araştırıyorum da ilk fefa diyetisyen ile ilerleyeceğim kendim başarılı olamadım çok denedim
Deletedmom_48 Reyna sizin azminizin onda biri bende olsa harika olur 😂diyetisyeninizi önerirmisiniz ismi nedir bende bi danışayım kendisine☺️🙏