Zeymir bende doğurduğumdan beri düşünüyorum ama yapmadım😄Normal doğum yaptım ve o anı bidaha yaşamayı çok istiyorum. Eşimde doğumdan beri gel ikinciyi yapalım diyo😂ben en son şuna karar verdim. Kendi psikolojim, bebeğimin psikolojisi ve küçük bebeğimin ilgi alakayla büyümesi açısından, ilk çocuğum 2 yaşını geçtikten sonra hamile kalıcam. Etrafımda 2-3 çocuklu kişileri gözlemledim fikirlerini aldm. İlk çocuğum kendi yemek yediği zaman, tuvalet ihtiyacını kendi hallettiği zaman, kendi uyuyup uyandığı zaman, kendi oynayabildiği zaman , derdini bana anlatabildiği zaman bi kardeşi olursa, hem kardeş kavramını daha iyi anlar, hem bana rutin bi ihtiyacı olmaz, hem bebeğime ilk bebeğimdeki gibi ilgi alakayla bakarım arada kaynamaz, hemde ben tekrar ilk kez anne oluyo gibi rahat olurum. Eğer ikisinin arası az olursa ikiye bölünmem gerekicek birinin altını alırken öbürü acıkıcak birini uyuturken diğeri uyanıcak biri oyun isticek biri emmek isticek ben on parçaya bölünücem. Kendimde o enerjiyi görmüyorum açıkcası. O yüzden 2 yaşını geçirdikten sonra düşünücem. Şuan 1 yaşında oğlum😌