Beyefendiyanak İnstagramda bebelerce adında bebek kıyafetleri satan bi mağaza var buradan alışveriş yapan var mı?
Ahmthn Beyefendiyanak siz deyince baktım sayfaya da 5 kere adını değiştirmiş bu bana çok güven vermedi ama sonra kargoyu şeffaf poşetle gönderim yapıyormuş tek takım bi alıp denenebilir sanki
papatya_1125 Beyefendiyanak ınstagram alışverişini güvenli bulmuyorum. Bunun yerine minicity giyim var lolons var .minicity giyim den bi kaç kıyafet aldım kalıbı dar ama kalitesi iyi.hem de uygun
monami_ Beyefendiyanak şikayetvar.com’dan bakın site hakkında birçok şikayet mevcut zaten ınstagram’dan alışveriş yapmayı ben tercih etmiyorum
Beyefendiyanak Ahmthn güzel modeller var da deneyimleyen varsa sipariş edeceğim ucuz bir şey olsa alır denerdim 😃
Beyefendiyanak papatya_1125 minicityden bende alışveriş yaptım dediğiniz gibi kalıpları dar diye alışveriş yapmak istemedim ordan
monami_ Beyefendiyanak gerçekten de çok kalitesiz ve küçük beden ben onu yerine genelde ebebekten LC waikiki’den alıyorum
Beyefendiyanak monami_ bende oralardan alışveriş yapıyorum da oradan bi takım beğenmiştim hoşuma gitmişti uygun fiyatlıydı almadan bi sorayım dedim teşekkür ederim ☺
Beyefendiyanak papatya_1125 aldığım zaman bebeğim doğmamıştı doğunca farkettik daha alışverişi kestim oradan