Esila_su İçinizde kanguru alan var mı rahat mı oluyor zor mu nasıl puset almıştım pusetten pişmanım çünkü çok ağır içinizde kanguru kullanan var mı
BelaCivciv Esila_su Ben kullandım rahat oluyor. Sadece tek başıma giyerken sırttaki kemeri kapatması biraz zorluyordu ama yine de çok rahat ettim ben. Çift yönlü kullanılanlardan alın alacaksanız
Olimbonii Esila_su Kanguru rahatlık disarda gerçekten 2 ayliktan beri kullanıyoruz suan 6 ay 17 günlük cok rahat ediyorum
Newmoms12 Esila_su ben aldım ama sırtım ağrıyor diye sadece evde temizlik yaparken kullanıyorum onun dışında da eşim takıyor bizim arabamız yok motosiklete binerken takarım diye almıştım 🫣
tekbasimabakiyorum Esila_su ben kullanıyorum arabaya bile bazen onunla biniyorum. Çok rahat oluyor, ama çocuğu giydirme konusunda başarısız oluyorum hep terliyor kanguru da etrafını sardığı için
Deletedmom_45 Esila_su valla aldım bebegıme zararlı olur dıye kullanmadım cok pısman oldum sonucta zararlı bişe olsa neden üretsinler kı keske kullansaydım goruyorum cevremde buyuk rahatlıkmış meger gerıye dönsem kesınlıkle kullanırdım 🥲
Habibeears Esila_su ben umre ye gittiğimde bebişim 4 aylıktı ve orada 14 gün boyunca kanguru ileydim tavafımı bile öyle yaptık elhamdülillah çok rahattı güzel oldu 🌸
16122022 Esila_su ben de kullanıyorum bizim bı de ikiz olduğu için bir tanesi babada bir tanesi ben de kullanımı rahat kolay oluyor pusetle zor hatta imkansız taşımak nerdeyse
thecamellia Esila_su uzun süreli kullanılmıyor ama 4. Aydan sonra kullanmıştım özellikle markete veya kısa mesafe biryere giderken çok işime yaradı başka yerlere giderkende eşim takıyodu sürekli kullanmadım ama işime yaradı özellikle markete vs giderken
Yenianne973 Esila_su “Boba” marka kanguru 2. Elden aldım piyasada yüksek fiyat son derece memnunum iki çocuğumda da kullandım. Tavsiye ederim 🙏🏻🥰
Sirius0206 yagmuryss kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben aldım 1 kere dışarıda kullandım aşırı rahatsız. Bebeğin m pozisyonunda olması gerekiyor o yüzden baby broosh aldım. Aşşırı rahat