Mevaduru Kızım 8 buçuk aylık ve hala destekli ayağın üstüne basamıyor emeklemiyor normal mi bu aranızda bu sorunu yaşayan varmı. Oğlumun herseyi çok erken oldu bunda böyle olunca biraz içlendim
efeninannesi4207 Mevaduru benim oğlumda 8aylik daha desteksiz oturamiyor emeklemiyor daha yeni yeni dönmeye başladı zamanla olur bekle bakalım. Bu arada hiç dişi çıkmadı daha benim oğlumun ya
Masal_20 Mevaduru canım benim bebeğimde basamıyor ama emeklemeye çalışıyor 1 aydır 😂 dönmüyor mesela daha yani cok da sıkıntı etmiyorum artık canı isterse yapar kendiliğinden
Rukiye_23 Mevaduru zamanla oluyor benimde bebeğim 10 aylık olcak daha emeklemiyor. 8 aylık gibiyken desteksizde oturuyordu oysaki.. canları ne zaman isterse artık
Bus1903 Mevaduru efeninannesi4207 Kuzenimin bebişte aynı 8 aylık dişi çıkmadı emeklemiyor hatta sırt üstü ya da yüz üstü yere koyduklarında cıglık atıyor istemiyor hep oturtun beni diyo 😂 inanıyorum hepsi emeklemeden bir anda kalkıcak ayaga ve yurumeye baslıycak
Mevaduru efeninannesi4207 çocuktan çocuğa değişiyor işte ama biz anneler hemen en ufak birşeyde şüpheleniyoruz rabbim evlatlarımıza can sağlığı versin insallah 🙏🙏
Sema____ Her çocuğun değişir benim çocuğum 6 ay 15 günlük yeni bir diş çıkardı 4. Ayından beri kendini sırt üstü yüz üstü çevirebiliyor bu aralarda göbeğinin üstünde döne döne odayı turlayabiliyor ama işte bukadar haraket de iyi değil kilo tutmuyor yani her çocuk farklıdır
incismom Mevaduru kızım herşeyi 11 aylıkken yapmaya başladı. 1 yaşında şu an yürümüyor. Ama emekleme, tırmanma, bale gösterisi, sirk maymunluğu herşyi yapıyor. Sabredin. 8 ay erken henüz.
Masal_20 gulunannisi hayır gitmedim gerek görmedim. Çünkü 6 aylıkken desteksiz oturdu 8 aylıkken emekleme pozisyonu aldı şuanda yüz üstü koydugumda kendiliğinden kalkıp oturtabiliyor aynı şekilde sırt üstü koydugum da da 2 tane inci gibi dişimiz cıktı😇 yatagın üstünde her türlü dönüyor sırt üstü yuz üstü sadce yerde dönemeyor korkuyor hatta bu aralar beşiğe vs tırmanmaya başladı. Başta okadar cok üzüldüm ki dönmedigine dönme gelişim basamagı diyolardı bence en önemli basamak oturması suan bunları yapıyor diye panik yapmıyorum acıkcası
endoplazmikretikulumiste Mevaduru emeklemek bir gelişim basamağı değildir emeklemeyedebilir yürümeninde 18 aya kadar yolu var. Oğlum 10 aylıkken emekledi yaşına girdikten bir iki hafta sonrada yürümeye başladı