Senkimsin Kızlar yurtdışındayım bebeğim 5 aylık olacak anne sütü verdim bu zamana kadar ama artık meme reddi var ve sütümde yetmiyo bende enfamil mamaya başladım kullanan var mı? Ya da önerisi olan hangi mamayı almalıyım enfamilin de bir çok çeşidi var çünkü
Minikkussum Senkimsin ben Türkiye’de yaşıyorum ama enfamil yurt dışında gerçekten en iyi mama similacta öyle hangisi bebiş severse devam edin burdada similac var ama içeriği aynı değil malesef burdaki çok farklı 😑
Runkli06 Senkimsin infalt olanı anne sütüne en yakın mama ve enfamil dünyanın en iyi mama markası mor olanı kullanıyorum süt alerjisi var sa tavsiye etmem yeni doğan dönemindeyseniz gold rengini kullanın ama anne sütü gibi olduğu için baya gaz yapar baştan uyarıyım
_miraymom23 Senkimsin enfamil bende hiç kullanmadım ama Similac sensitive gas da yapmıyor daha iyi bence
_miraymom23 _miraymom23 doğduğu günden beri aynı mamayı kullanıyorum hiç bi sıkıntı olmadı benim kızım emmedi hiçbir şekilde sağıp verdim ama sütüm yeterli gelmedi
Senkimsin _miraymom23 Olabilir canım ilk 3 gün benimde sütüm olmadı 10 dakikada bir emziriyordum sonrasında geldi birde bugünlerde yetmiyo gibi artık