Minico Merhabalar , daha önce sapanca da havuzlu villa kiralayan yada Sapancada oturan oraları bilenler var mı? Önerir misiniz?
Uffsananebeslk Minico sapancada çok var. Göldibi var instagram sayfası. Yerini ayırt gitmeden ödemem de, kabul etmiyorsa kendileri bilir. Benim bir tanıdığım dolandırıldı cunku
Umutveannesi Minico Sakaryalıyım, sapancada bungalov veya villa kiralama üzerinden çok fazla dolandırıcılık yapılıyor. Çok fazla internet sitesi açılmış ve hep dolandırıcı. İyice araştırmanızı tavsiye ederim
bal_cocuk Minico ben sürekli giderim. Sapancameraconsept var güvenle kalabilirsiniz 4 kişilik 2 katlı sıcak havuzlu
Semaa54 Minico 05539085093 numarama whatsaptan mesaj atarsanız jakuzili bungalow önerisinde bulunabilirim fotoğrafları atabilirim Sapancalıyım🌸
papatyahanim0905 Canım bilgim yok ama hep denk geliyorum insta üzerinden hep dolandırıcılar oluyormuş. Ordan mümkün mertebe bakmamakta çalış😘
Minico papatyahanim0905 Burda site ismi veriliyor mu bilmiyorum ama hello villam gibi Türkiye’nin pek çok tatil yerinde villa kiralayan siteden bakıyorum Instagram adresim yok hiç bakmadım oradan yinede Teşekkür ederim uyarınız için 🌸
bal_cocuk Bir de airbnb diye bir uygulama var oradanda güvenle kiralama yapabilirsiniz dolandırıcılık olmaz
Minico bal_cocuk Ya çok teşekkür ederim dediğiniz siteyi indirdim siz daha önce o siteden rezervasyon yaptınız mı
bal_cocuk Minico merhaba ben yurtiçi yurtdışı tatillerimde hep oradan ev kiralarım güvenilirdir. Ama siz yine de yorumlara ev sahibi puanlamasına bakın bir sıkıntı olmaz. Yorumsuz ev bile kiraladım sorun yaşamadım