edafmo Kızlar uygun fiyatlı kabin boy bebek arabası önerisi olan var mı? Travelden sıkıldım çok zorlanıyorum, kullanışı katlanması kolay, hafif ne önerebilirsiniz bana
menek16 edafmo bende kabin boy arayısındayken burada bi annemiz tabsiye etmişti baby plus coupe bugün birebir baktım gayet güzel hafifti biraz daha bakınmak için listeme ekledim kanz e go ve pierre cardin jojo yu da inceledim onlar da güzeldi
Mlkmhrrm edafmo tommy baby aynı fabrikanın ürünü 4 baby olarak da çıkıyor normal bebek arabasında 4 baby almıştık şimdi kabin boy tommy baby aldık inanılmaz rahatladım diğer bebek arabası ile bir yere git gel çok zordu kabin boyun katlanıp taşıması da çok kolay tavsiye ederim 6 aydır kullanıyorum
Selveraytkn edafmo kesinlikle kanz e go almalısınız bizde de travel vardı hem arabamızın bagajı küçüktü hemde çok büyük olduğu için kullanımda çok zorlanıyordum kanz aldık o kadar rahat ettik ki travlde 5 dakika durmayan bebeğim kanza biner benmez uyuyor zorla indiriyoruz arabadan hem katlamasi kolay hemde çok az yer kaplıyor çok memnunuz
Dlshnn3 Pirrre cardin jojo kullanıyorum çok memnunum tek başıma herseyi yapabiliyorum bebeğimle çek çeki var valiz gibi falan çok kolaylık sağlıyor