Marianne Boşanma aşamasında olan var mı? Anlaşmalı boşananlar kaç kez duruşma yapıldı? İlk duruşmada boşananlar var mı aramızda?
YaseminAren Marianne arkadasım bosandı anlasmalı olsa bıle avukat tuttu sartları avukatla hazırladı avukat eşi ıle muhatap oldu 5 dk surmedı bır de sonra bır dılekce gıbı bırsey verdı cunku 6 ay mı 3 ay mı ne vazgecme durumu olabılırmiş onu da ıstemedıler
nurelem Marianne anlaşmalı boşanmada protokol hazırlanır ve ilk celsede biter. Protokolde nafaka tazminat vs şartlarınızı belirtiyorsunuz zaten
Marianne YaseminAren teşekkür ederim. Pazartesi avukatımla görüşeceğim. Nasıl geçti diye tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. Nelere hazır olmam lazım.
YaseminAren Marianne çocuk varsa velayet kavgası hep oluyor cevremde denk geldıgım.. Ne yaşadınız bılmıyorum ama arkadasım evı de bırakmadı takıları da ama onun kocası ılk bosanma ısını başlatmıstı..
Marianne Bebetonunmotheri aynen haklısınız. Bir noktadan sonra olmuyor. Bu yol buraya kadar demek ki, fazla zorlamaya gerek yok.
Marianne Sibelmuc güzel umarım biz de anlaşırız bu konuda. Velayet anne de mi yada ortak velayet mi yaptınız?
Noname21 Marianne tabi yani öyle olunca 4 gün bende 3 gün onda gibi oluyor sanırım bence boşandığın insana o kadar güvenme Zaman geçer birini bulur sana takar ne gerek var
Noname21 Marianne insanoğlu işte belli olmaz velayeti sende olsun ama istediği zaman görsün yani ben böyle isterdim en azından
boncukannesi123 Marianne 2. Duruşmada bitti bizim ki. Hamileydim ve çocuğun velayeti için sıkıntı çıkarmıştı o sebeple boşanamadık ama ikincide bitti ben hiç konuşmadım bile o kadar kısa sürdü