Colahusu Ek gıda serüveninde yulaf tozu yemiyor bebeğim içine elma buz katınca birazcık yiyor sizce bebe bisküvisi de vermeli miyim? 6 aydan itibaren bebe bisküvisi veren oldu mu
Uykusuzhergeceeee Colahusu 6 ay tadım ayıdır siz ne zaman başladınız ek gıdaya? Hazır almayın kendiniz yapın eğer verecekseniz
senemmgncr Colahusu intertte kolay tarifi var yapılışı hazırlar gerçekten çok şekerli hiçbir faydası olmaz
YaseminAren Colahusu ben kendım bıskuvı yaptım ılk ama yarım olcu bıle yapsam cok cıkıyordu yarısı cop oluyordu sımdı kek yapıyorm bebegım de yıyor bız de yıyoruz 4 5 gunde bır yenısını yapıyorm ziyan olmuyor
Colahusu Uykusuzhergeceeee 5 aylıkken tadım yaptım hala da yapıyorum doktorumuz artık ögün olarak ver dedi ama yiyemiyor hepsini
Colahusu Uykusuzhergeceeee 5 aylıkken tadım yaptım hala da yapıyorum doktorumuz artık ögün olarak ver dedi ama yiyemiyor hepsini
birbebekannesiii Colahusu ben 6. Aydan itibaren bebe bisküvisine başladım. Ve hazır veriyorum hiçbir sıkıntı da olmadı. Dilerseniz kendiniz de yapabilirsiniz ama çabuk bayatlar hazır en iyisi