prensveprenses Mrb kızlar oğlum 3 aylık memeyi tutmadı mama da kabul etmiyo sütümü sağıp veriyorm şimdiye kadar 5 tane mama denedim hiç biri olmadı lütfen tavsiye verin kullandığım mamaları da yazayım humana aptamil herobabyy bebelac gold nutrıcıaneocate
Rosesee prensveprenses holle organic kullaniyoruz biz gayet guzel bide onu deneyin. Her eczanede yok hatta cogu bilmiyor. Ama hastanedeyken onu vermsilerdi bize halada devam ediyoruz
ayazasaf prensveprenses hipp combiotic kullanıyoruz benim oğlumda istekli emmedi hiç ama mamasını seviyor
ceylinnn [bilinmeyen] Holle de nişasta var bilginiz olsun birde doktorumuz içerik olarak anne sütünden uzak. Prebiyotik lifleri yok dedi.Aptamil önerdi bize. Biberon istemiyor olabilir, kaşıkla yada şırıngayla deneyin bir.
mervealtinbas Bu kullandığınız mamaların içinde doktorumun da aptamil mamanın içeriğinin zengin olması,anne sütüne en yakın mama olması sebebi ile aptamil diyorum..Hero baby de şeker var.
mervealtinbas prensveprenses Bu kullandığınız mamaların içinde doktorumun da aptamil mamanın içeriğinin zengin olması,anne sütüne en yakın mama olması sebebi ile aptamil diyorum..Hero baby de şeker var.
ummuhanipekoglu hole dediiniz mama da çok iyi değilmiş doktor nişasta şeker felan dedi. birde sürekli mama değiştirmek ise iyi değil. tek mama öenririm size tek mama verin aptamil veriyorum ben biberon değiştiriyorum arada
Busraaacar prensveprenses evolvia yı deneseydin bide benim çocuğum da aptamili kabul etmedi evolvia ya döndük hem evolvia anne sütüne en yakını diye duydum ebemden
hanifedog sürekli mama değiştirmek de alışmasını zorlaştırır. biberona alışamamış olabilir mi kaşıkla verdiğinizde alıyor mu? aptamil bebeklerin en rahat aldığı mama
nagehanyorulmaz Biberon almıyor sanırım bebeğiniz biberon başlıklarını değiştirin suluk da deneyebilirsiniz. Aptamil kullanıyorum ben biberonumuz da avent
ozlemsenel Bence konu mama değil. Yoksa 5 mamadan birini alırdı elbet hele de açken. Biberonu değiştirin kaşıkla şırıngayla falan deneyin. Aptamilin tadı en iyisi onu verin bence
selmapinar [bilinmeyen] eltimde sizin gibi çok mama denedi ama en son sarı kutu bebelac iyi geldi hem fiyat uygun hem içerik çok iyi dedi yaradı anlayacağınız bence deneyin.