Beraninannesii Kayınpederim yarına içli pide istedi benden kendim yapmayacağım elbette ekmek fırınına malzeme vericem 😇 Kuş başı ve kıymalı yaptırıcam daha önce yaptıranlar kavurup mu veriyorsunuz yoksa öyle çiğ çiğ mi☺️
Sess Beraninannesii yani zaten önceden aramanız gerekiyor vericeğiniz yeri direk götürmüyosunuz, aradığınızda sorabilirsiniz
Beraninannesii Kaynana-elti-gorumce Baturun-annesi Ben et yemedigim için çok fransizim ☺️ hadi kıyma pişerde kuşbaşından emin olamadım 😇
Beraninannesii Baturun-annesi Sess Eşim bos günlerinde ek işe oraya gidiyor haftada 2 gün felan ona sordum kafana göre ver gitsin çiğ verende var pişmiş verende var dedi😅
tazeanne96 Beraninannesii bizde bugün verecektik adam kavrulmuş istedi ve belli bı saate kadar alıyorlarmış mesela 4,30 dan sonra almıyorum dedi bende evde kendim yaptım😂
Beraninannesii tazeanne96 Saati sorun etmezler ne zaman verirsem yaparlar eşim ek işe gidiyor fırına bazen 😇 Tek sorunum kavrulmuş mu kavrulmamis mi olurdu 😅
Birkullanici Beraninannesii kuşbaşını haşla somra diğer malzemelerini çiğden ekle. Kıymayı çiğ koy pişer o