QueenMommm Evet kızlar sonunda ben de lazer epilasyona başlayacağım inşallah bikini bölgesi ve kol altı için ve çok utanıyorum nasıl göstereceğim diye bana moral verin destek verin utanan var mı benim gibi 😬🙈
Nurbost QueenMommm yapan insanlar hergün görüyo o yüzden hiç utanma zaten bi kereden sonra alışıyorsun 😀
joyfulmom QueenMommm ilk başta biraz utanma oluyor da sonra karşındaki insanin işi olduğu için ilk kez şey görmüş gibi bakmıyor işini yapıp çıkıyor bunu görünce diğer seanslar daha rahat oluyorsunuz ☺️
Civciv123 QueenMommm Utanmayın bence bende başlayacağım çünkü onlar her gün görüyorlar 😁 bu arada hangi başlıkla başlıycaksınız
QueenMommm Nurbost 🤣 doğuma giderken de çok utanıyordum ama o Ağrı sancıyla artık diyordum ki kim görürse görsün şeyimi 🤣
QueenMommm joyfulmom öyle düşüneyim bende bide şeyi merak ediyorum şimdi bana gelmeden bir gün önce jiletle makatta dahil al dediler makat yerinide yapıyorlar o an nasıl pozisyona giricem çok merak ediyorum pozisyondan pozisyonami sokuyorlae🙈
joyfulmom QueenMommm hayır, sırt üstü yatıyorsunuz ya o şekilde genital üstü yapılıyor yatarken bağdaş kurar gibi pozisyonda alt kisimlar yapılıyor popo arası da bacakları yukarı kaldirip yapılıyor. Bazı kişiler orayı farklı da yapabiliyor bacakları birleştirip tutup kendinize doğru çekmek gibi birkaç şekilde yapılabiliyor
Civciv123 QueenMommm Evet onu da duydum benim başlayacağım yer buz başlık bilmiyorum herkes farklı birşey söylüyor
QueenMommm Nurbost kizzzz deme öyle yaaa hiç gelemem acıya 🤣🤣🤣🤣 sezeryan dikiş ağrısından daha mı kötü
joyfulmom QueenMommm ben 1 sene boyunca gittim telefonu elime alıp oynuyordum 😂 o sırada oraya odaklanmayin
RuzgarMommys Kol altından niye utanıyosun kız :)) Bende hayatımda ilk defa genitali açtım yabancı birine yaparken çok acıdı çekindim de zar zor yaptırdım ama kız çok uzman alışkın ilk seanslarda hep böyle çekinirler örterler sonra alışırsını demişti :))
RuzgarMommys QueenMommm he iyi ay vallahi büyük rahatlık bende bi seans gittim 25 gündür kol altın tertemiz hiç çıkmadı döküldğ çıkanlarda Ama genitalde raahat durmadım aldırtmadım kıza yarım yamalak olmuş :)))