Alp_46 Bir buçuk aylık bebeğime ferrum demir ilacını kullandım gaz yaptı. Ocean demir ilacını kullanan tecrübeli anneler sizde de gaz sıkıntısı oldumu lütfen yardımcı olur musunuz
Ysalvatore Alp_46 ferrum benim kızıma da gaz ve kabızlık yapmıştı oceana geçtik iyi geldi gaz flaanda yapmadi
Alp_46 Ysalvatore benim oğlum sürekli huysuz gaz sancıları var gaz damlaması probiyotik kar etmiyor bende ferrumdan şüpheleniyorum
nisancoco Anr5155 kaç damla veriyorsunız acaba. Bize kilo başına 2 damla dendi. Dün ilk kez kullandık. Gece yavrum gazdan uyuyamadı
Alp_46 nisancoco bana kilo başına bir damla dedi doktorumuz 4 kilo 4 damla veriyorum benim bebeğime de gaz yaptı değiştireceğiz
Anr5155 nisancoco instagramda ebe annecim bununla ilgili bir liste paylaşmıştı ben ona göre veriyorum 8 kilo 20 damla veriyorum
balarisiannesi Biz yeni başladık gazı bilmem ama tat olarak en içilebiliri bu diğerlerini asla içmedi
Denizanasi92 Alp_46 bir buçuk aylıkken neden başladınız biz ocean kullanıyoruz ama benim bebeğim büyük
Derya-Anne Alp_46 canım demir ilacına 4 aylıkken başlanıyor 1 buçuk aylık bebeğe hangi doktor verdi demir ilacını