Merhaba benim oğlum 8 aylıkta pipi darlığı erken yaptırdık oğlum kg 10 kg olduğu için gömülü pipiydi sünnet yaptırdıktan sonra devamlı yapıştı dr açtı 1 ayda zor atlattık keşke , keşke yeni doğduğu zaman yaptırrsaydım iyileşti ama biz o ağlama yıkıldık hep ilk cocuk cok hassaslaştık iri bir bebekti oğlum genetik bizde bu işleri bilmiş olsaydım baştan yaptırırdım eğer kg problem değilse bekleyin ama bezde hızlı iyileşiyor 2 gece zor geçiyor mesela bizim ilk gece oğlum çığlık çığlığa idi eve gelince calpol vermem gerekirmiş ben uyudu uyanınca verdim hemen etki etmedi o sürede çok ağladı etki edince uyudu bu sefer yüz üstü uyuyor dönemedi diye uyuyamadı bardak koymak hikaye pipi değdikce acıdı bizim kayınvalidem bezini kesti üstüne sünnet külotunu giydirdik değmesin diye 3 gün banyo yaptırdık suda oynadı hiç acı yoktu gayet eğlendi ilk çiş biraz ağladı geçti hemen , bu süreç bize zorlu geçti bizim deneyimlermiz bunlar sonralara doğru krem yağlar kullandık sarı kantaron yağı kullandım 6 ay sonra dr kontrol edecek yapışmaz inşallah tekrardan 🥹🥺