rozalinda_roz Son zamanlarda Fark ettim ki bebeğimin ayağın altında terleme oluyor. Ayakları kendi kendine ıslak gibi oluyor sizce bu normal mi daha 3 aylık
nazlimom_ rozalinda_roz 1 yaşında bizimkide aynı terliyor bebeklerin ter bezleri bizimkinden daha hızlı çalışırmış
Nslhn5561 rozalinda_roz hemde nasıl terler çok terliyor benim bebeğiminde normal olarak karşılıyorum bende çok terlerim ayak ve elden
Olurolur rozalinda_roz evet buz gibi olur el ve ayaklar terlediği için çıkarsam bir dert cikarmasam bir Allah’tan yaz geldi simdi kaymak sandaletle dolaşır bizim ki büyük sizde havalandırın bol bol çok kalın giymesin ince corap tercih edin
Momofleos 9 aylık doğduğu günden beri hep terli ayakları hiç kurumuyor. Çoraplar hep ıslak, doktora sordum hafif kilosu var o yüzden veya vitamin eksikliğinden olabilir dedi.
rozalinda_roz Momofleos öyle mi bende biraz araştırdım da demir eksikliği olabilir dedi ama bilemedim
Efecan29 İlk aylar benim bebeğimin de terliyordu, çorapları hep nemliydi. Doktorumuz bu onların normali demişti. 5 aylık oldu şuan terleme kalmadı