Iremsah Sevvalacat bol su ve uyku. Instagramda birini takip ediyorum o yeşil soğan demişti birde faydasını çok gördüm diye
Mutlubebis Süt artırıcı gıdaları araştırdınız mı ? Hurma, dut kurusu ve helva etki ediyordu bende. Boza çıktı mesela o da sütü arttırıyor.
Huma54 Bestlak damlayı tavsiye ediyorum. Eczaneden temin edebilirsiniz , şahsen kullanıyorum faydasını görüyor gibiyim
Poncikella Bol bol emzir bebegini ve her emzirmeden bir saat sonra sutunu sag bunu 3 gun devam ettir nasil arttigina sen bile sasiricaksin hic korkma bu yontemle 2 yasina kadar emzirirsin bebisini 🙏🏻
_07cinarhsn Poncikella saginca nasıl veriyor sunuz onu biberonla mi kaşıkla mi ?kaşıkla zor olmaz mi bide sagdigini hemen diğer emzirme saatinde mi veriyor sunuz o zaman o bitince mi gogusten indiriyorsunuz?
_07cinarhsn Poncikella birde benim bebeğim sık 3miyor şimdi yarim saat önce emzirdim uyuyor su anda şimdi sagsam uyanınca onu mu vereyim?
Poncikella _07cinarhsn sagdiklarinizi depolayin. Sadece sut arttirmak icin sagiyorsunuz. Ihtiyac oldugunda verirsiniz
Poncikella _07cinarhsn sagdiklarini sakla ihtiyacin oldugunda verirsin sen simdi emzir sadece. Amacin gogsunu sik sik uyarip sutun cogalmasi icin sinyal vermek
MelisAtlas-_- Seriben sezeryan sonrası sütünü arttırmak için her emzirmeden 1 saat kadar sonra sağdım sonra sağdıklarımı dolapta sakladım onları vermedim tekrar emzirdim sütüm çoğaldı şimdi önceden sağıp buzluğa koyduklarımı arada şırınga ile veriyorum tabi bunun yanında bol su ve süt yapan gıdalar da olmalı
Zeymir Hurma ye insallah artar bir de makinen varsa sagarak kuvvetlendir ozellik gece sag hormonlar tavan yapar geceleri
Eda_ Sevvalacat kesinlikle güllaç, komposto ve bol su bunları yediğim gün süt bezesi olmuştu bi an da arttı şok olmuştum
Ayse_veyselefe47 Sevvalacat bol bol yeşillik tüketin rezene için dere otu çok süt arttırıyor ben yedimmi gögüslerim taş gibi olur bulgur, kuru sogan, su , bol bol emzirmek ve incir baya süt yapar hepsini denedim faydası var ınş çogalır tekrardan :)