Serapucr Kızlar içinde küvet, kova , maşrba banyo seti arıyorum uygun fiyata elinde olan varsa bana yardımcı olabilirim 😇
Deletedmom_39 Serapucr şok ve a101e 100 liraya geliyor canım burdan bakmaya kalkarsan, zaten kargo en az 100 lira tutar 🌷 Diyarbakır’da olsam ücretsiz verirdim
Serapucr @“Canalpeva”#p25334381son 200 TL bırakırsanız çok sevinirim kargo ben ödicem kapıda ödeme olcak benimde bebeğim kırkı bir haftaya çıkıyor tek başnayım yıkmak biraz uğraştırıyor imkan olsa eli TL hesapını yapmam hem bayram hedeyniz olur 🥰olmazmı
BalBadem3 Serapucr Kızınız mi var oğlunuz mu? Bende de pembe takım var herşeyi var 200 e veririm gardrops uygulamasindan
01_123 Serapucr fotoğraf atmayı bilmiyorum özelden yazarsan Whatsapp üzerinden atarım istersen canım fileside var evet ama pembe sizinkinin cinsiyeti nedir ve ben vandayım kargo ücreti az gelebilir düşürsen bana yazarsın canm
Y_oo BalBadem3 benim ki kız fotoğraf atma şansınz var mı ya da gardrops isminiz ne ordan iletişime geçelim
Serapucr Deletedmom_39 Diyarbakırlıyım ama diyarbakır ilçesine baglığı bir kasbada oturyorum burda sadece birtane 101var onda öyle şeyler gelmyor görmedim cuma günü bebeğimin kırkı cıkcak ondan butdan yazfım carsba veya persbe günü elime gecmesi için
Deletedmom_39 Serapucr bu Perşembe bebek haftasıydı canım tüm a101lere geliyordur sana o hafta denk gelmemişti 🌷🥰
Havvaaaysuna Serapucr a101 e yeni gelmişti seti 150 civarı tutuyodu fileyle 200 e halledersin oralara bi bak derim