BrcnBlgn Smyrnaasimrani Kaynamis su bulundur mutlaka hazir olsun bilegine damlat ne souk ne sicak olmali o sekilde ayarla maksimum hazirlanmis mama 2 saat disarda bekliebilio
Sdmznr21 Smyrnaasimrani Kuzum nasıl dikiş kaynayan dikiş değil mi benim 6 dikişim vardı 10. Güne iyileştim geçti hiç yatmadım hepte ayaktaydım🤨
Deletedmom266 Smyrnaasimrani baticonla pansuman yapip. Fon makinasinin en dusuk ayariyla kurulayin. 40kontrolume muhakkak gidin. Biraz uzun surmus sanki
ahmetseliminannesi Kişiden kişiye değişiyor canm benm de 35. Gunde düşmüştü tamamı ama bazıların 2 ayı buluyormuş sürekli pansuman yap kuru tutmaya çalış
Smyrnaasimrani Sdmznr21 bilmiyorum ki nasıl dikiş doktora sormayı da unutmuştum düşecek mi bunlar diye.
Smyrnaasimrani Deletedmom266 10. Gün kontrolüne gittiğimde çok iyi dikişlerin rahmin de şimdiden toparlanmış bi sorun olursa gelirsin demisti doktor. Çabuk kaynadı benim dikisler ama bi türlü düşmedi düştü de ben mi gormedim bilmiyorum ya. Bi de daha bakamadım o bölgeye ağrım acım yok.
Deletedmom266 Smyrnaasimrani normalde gorurdun. Misina gibi incecik oluyorlar. Eriyip dusen dikislerdendir. Farketmemissinizdir.
dfkrblt Deletedmom266 ya benim dikislerim baya baya belli oluyor ya kendi dusecekmis ama misina gibi degildi
Deletedmom266 dfkrblt misina gibi derken. Seffaf iplikcikler.guzel kurulayin. Baticonla dezenfekte edin. Gerisi kolay