cisemcanta094 Bebeğime bebek yağı kullanmaya başlıycam ama kutunun üzerinde duştan sonra sürüp durulayın yazıyor internette duştan sonra sürün yada yatmadan önce masaj yapmak için kullanabilirsiniz yazıyor durulama gerektiriyor mu
Tosbaninannesi cisemcanta094 bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum duştan sonra vücuduna masaj yaparak sürüyorum durulamiyorum hiç biseyde olmadı
yavriyavriii cisemcanta094 bebek yağları durulama gerektirmez tabi ki ama içinde parfüm vs var tavsiyem doğal yağlar kullanın bebeğinizin sağlığı için😊
Bebegimm1 cisemcanta094 losyon kullanabilirsinz bebek yagı ben kullanmadm gözenekleri tıkadıgını okumuştm yaglarda durulama gerekmiyor
yavriyavriii Yasirefeninannesi ben hindistan cevizi yağı ve asiti düşük zeytinyağı dışında bi şey kullanmadım bi çok markanın var hindistan cevizi yağını rahiki mahtum sayfasından almıştım bi buçuk yaşında oğlum yarım kiloluk kavanoz daha yarı olmadı 😄
Deletedmom_79 Yasirefeninannesi e-bebekte de aatılan Iva Natura markasını önerrm. Etko Cosmos sertifikası var ki bu temiz içerik için şarttır