Mervan24 Selam anneler🌺 1 yaşından önce inek sütü önerilmiyor peki siz yoğurt mayalarken hangi süt ile mayalıyorsunuz ? Ben 2 kere yoğurt yaptım bebeğime keçi sütü kullandım. Marketlerdeki günlük sütler inek sütü değil mi nasıl yapıyorsunuz ?
Prenses_annesi04 Mervan24 hep inek sütü ile yaptim çok şükür bı sıkıntıda olmadı keçi sütü bulmak çok zor🥺
thecamellia Mervan24 valla yaşına kadar keçi sütü ile mayaladım verdim hep ama şartmıydı bilmiyorum doktorunuza bi sorun
Kaymak Alerjik bir bebek değilse neden inek sütü önerilmiyor? Ben 8 aylık bebeğime (ki bikaç ay alerjisi oldu inek sütü yumurta tereyağı vs ben kesmek zorunda kaldım sütten geçmesin diye emerken) hep inek sütünden mayalıyorum
Mervan24 Kaymak 1 yaşından önce inek sütü içen bebeklerde bağırsak içi kanamalar görülebiliyormuş bu da bebekte kansızlık yani anemiye yol açıyormuş
Kaymak Mervan24 bence burda yanlış bir bilgi var mutlaka bir doktora danışmalısınız bu durumu. Dediğim gibi alerjik bir bebeğim olmasına rağmen inek sütünden yoğurt yedirmeye başladım çok şükür sorun yok ayrıca etrafımda bebeği olan çok fazla arkadaşım akrabam var hiç böyle bir şey duymamıştım