Tesmert Merhabalar emziriyorum kilo vermek istiyorum ama tutamıyorum kendimi ha bire yiyorum ne yaptınızda zayıfladınız varsa burayada yazıp faydalanalım
Gktggelis Tesmert 14 ayda 92 den 64 düştüm özellikle çaba sarfetmedim hesef 5 kilo saha ama işte bi türlü gitmiyo
Benibenibihterini Tesmert Emzirirken diyet önerilmez en iyi yöntem biraz porsiyonlari küçültmek ama su an vücudunuzun ekstra kaloriye ihtiyacı var. Kilo vermek icin acele etmeyin ama mesele sekeri ekmegi kesebilirsiniz. Suyu arttırın 🌸
aura_meselesi_bu_sekerim Tesmert aynı dert loadıng 🫶 biraz aç kalsam sütüm azalıyor Aşırı sekerlı şeyler istiyo cnm
melodika Tesmert diyet kankası istiyorum kızlar. Beni gaza getirecek, yediklerimizi paylaşacağız, tatlı falan yiyince birbirimize hooooop diyetteyiz dur bakalım diyebileceğimiz bir kanka istiyorum. Acil kilo vermem gereeeeekkk 🥲
UykusuzAnneeeeee Aralıklı oruç denemiştim 5 kilo kadar verdim ramazandan sonra yine yapacağım sanırım kilo aldım çünkü😪 saat 12 ile 8 arası yiyordum aşırı yememeye dikkat ediyordum.
UykusuzAnneeeeee Tesmert kusura bakmayın foruma pek girme fırsatım olmadı. Süt konusunda bir sorun yaşamamıştım çok şükür ki.
Tesmert aura_meselesi_bu_sekerim yaaa aynen artık kıyafet bile almak istemiyorum kendime yakıştıramıyorum
Tesmert aura_meselesi_bu_sekerim birde benim metobalizmam yavaş çalışıyor ne hızlandırır acaba netten baktım ama emzirirken bilmiyorum ki
melodika Tesmert al benden de o kadar yaa hatta hormonlardan sivilce doldu yüzüm ve en sevdiğim rujumu bile sürmek istemiyorum artık hiçbir şeyi yakıştırmıyorum kendime
Efocoo Tesmert moraliniz bozulmasın lütfen ama bende cok kilo verdim yani herkes diyor cocuk seni yemiş nasıl yiyorsunuz benim iştahım gelmiyor 48 kiloyum iykide yiyorsunuz bol bol sütünüz olur simdilik düsünmeyin kilo vermeyi yemeniz bebeginiz için cok daha sifalı sut demek
Tesmert Emziren anne diyeti yaparım sütüm azalmasını istemem bünyeyle alakalı sanırım ben hep iştahı açık biriydim