Sedaauykucu Anneler, 6,5 aylık bebegim ve ben covidiz. Çok üzülüyorum hep izole yaşıyoruz nereden geldi anlamıyorum. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Ekinveannesi Sedaauykucu Merhaba cok geçmiş olsun. Hiç korkup endiselenmeyin benim beebgim 4.5 aylıkken geçirdi. Bol bol sık sık emzirin coknkolay atlatacak. Bebekler çok hızlı atlatıyor. 3 günde geçecek ♥️
-Mucizem Sedaauykucu Üzülme canım bizde o yollardan geçtik burda bebeği covid olmayan kalmadı nerdeyse bebeğim 4 aylıktı olduğunda. Ateşine dikkat et bol bol emzir veya mama kullanıyosa artık herneyse beslenmesine sıvı alımına dikkat et yeter inşallah çabucak toparlayacak kendinde bol bol su içip c vitamini meyve hatta ayak paça kelle paça gibi seyler kemik suyuna çorbalar içerseniz çok iyi geliyor tadı Güzel olmasa bile şifa niyetine geçmiş olsun ❣️
EsraUmut Geçmiş olsun. Emzirirken bende kovid olmuştum bebeğim olmamıştı ama oda hasta olmuştu. Emziriyorsanız yinede maske takın ıhlamur nane limon ve bol bol c vitamini alın. İki defa kovid geçirmiş biri olarak ilaçsız bunlarla iyileşmiştim. Allah’ım şifa versin inşallah