Anneumudu Anneler tek uykuya kacıncı ayda geçtiniz. Ben unutmuşum yaa. 15 aylık şuan 2 gündür tek uyku yaptırıyorım doğru mu yapıyorım acep.
ElizzAda Anneumudu benim kız da 15 aylık 1 aynonce Bi hafta Tek uyku yaptı 2.3 saat uyudu Tek uykuda.sonra yine 2 ye döndü. 18. Aya kadar 2 uyku normal diyorlar. Zaten sabah 8 olmadan kalkıyor taş çatlasın 4 saat uyanık kalabiliyor. Bence bu Tek uyku 6 saat uyanık kalabilenler için. Bende bekliyorum bakalım önceki uykuları kendi kendine azalttip düşürmüştu inşallah bu da öyle olur.
momandad_16 Anneumudu 12 aylıkken geçtik tek uykuya en zor geçiş dönemi oldu benim için alışması baya sürdü düzeni baya bozuldu biraz zor oluyor yani o düzene alıytırmak bebeğiniz hazır değilse tek uyku için zorlamayın bence
Zeynep0808 Anneumudu 12 aylık tek uyku yapıyor sabah 9 gibi uyanır 1.30 gibi yapar uykusunu 4 gibi uyanır gece uykusunada 9.9.30 arasında geçer kendisi ayarladı hep bu ayına kadar 🙏🏻
Ozlemm1303 Benim kızımda bugün 16 aylık oldu iki üç haftadır tek uyku yapıyoruz, aksam ustu çok uykusu geliyor ama oyaliyoruz bir şekilde eğer uyursa gece çok geç yatıyor uyku düzeni kalmıyor mecburen tek uykuya geçtik
Anneumudu Teşekkürler kızlar. 7:30 8 gibi kalkıyor 12:30 gibi uyutuyorum sonrada akşam 19:30 20:00 civarı