Alya_momss Kızlar bebeğim 22 günlük ilk günler emziği biraz tutuyordu ama şuan verdiğimizde midesini bulandırıp atıyor. Philips avent emzik denemeyi düşünüyorum tutar mı sizce? Önceden tutmayıp aventi tutan bebeğiniz oldu mu acaba
Nilkusumm Alya_momss benimki almadı çok da önemli değil annem çok uğraştı durmaz vesaire diye duruyor çok şükür emziğe ihtiyaç duymuyorum
Ezonunannesi20 Alya_momss benim kizimde hiç almadi 3.5 aylık şu an kayınvalidem hep vermeye çalıştı ağlar durmaz emzige alıştır rahat edersin diyodu ama kızım hiç almadi o da midesini bulandiriyo. huysuzlugu filan yok Allah’a şükür emziksiz çok rahat duruyo. bende önce aventinkini vermiştim sonra damaklı emzik var onu aldım 30 TL filandi onu da almadı. eğer emzik olmadan duruyosa huysuz değilse vermek için zorlamayın derim. sonra da emziği bıraktırmak için bı çabaniz olur 🙂
Tansukiz Alya_momss 3 aylık kızım var asla ama asla emzik almıyor öğürüyor yavrum ne zaman vermeye çalışsam. Biraz mızmız sürekli ilgi alaka istiyor ve emzirmeden asla uykuya dalmıyor bu sebeple emzik tutsun istiyorum ama tutmuyor malesef bazen olmadı mı olmuyor bende hiç tutmamışım annem öyle söyler :)
Senazeynep3425 Alya_momss tomme tippe nin biberon kapağı gibi olan emziginu al 😊 her markayı denedim. Avent smotthi dahil ama sadece tommi tippe yi tuttu
Esrailkee Ben ilk aventle başladım inatla attı ağzından aklınıza gelebilecek bütün emzikleri aldım hepsini attı şimdi avent emiyor
Esrailkee Alya_momss her fırsatta verdim bide bebekle alakalı sanırım ben emzik verme taraftarıyım açıkçası
Harikuya-Su Hafif sallayarak verin yani normalde uyuturken kucağınızda yada ayağınızda sallıyorsanız rahatlasın yani uyurken emme refleksi devreye giriyor hemen
melo112 Bence almıyorsa zorlamayın. Benim kızım da 2 aylık damaklı damaksız aldım tutmadı . Çevremdekiler avent al dedi hadi bi umut onu da aldım ama bana mısın demedi 😂 koleksiyon yaptık resmen ama tutmadı inadım inat yanaklarım iki kanat diyor kızcağızım