ZeynepLinamm Bebeğim ne gündüz ne gece uyuyor sürekli mızmızlanıyor bişeyimi var anlayamıyorum lütfen bakarmısınız atak haftasındamıyız 😒 26 temmuzda doğdu 8 ağustosta doğması gerekiyordu kız bebek ..
Makbuss ZeynepLinamm Allah yardım etsin size belki dış ağrısı olabilir veya başka bi yerinde örneğin kulağı gibi
Drgzmer ZeynepLinamm neden uyumadıgını bulmanız lazm 1. Aç mı? 2. Gazı mı var? 3. Çok uykusu var da dalamıyor mu? 4. İdrar cıkısı gaita cıkısı normal mi ? Bunlarla ilgili bir problem yoksa siz kendi yediklerinizle denemeniz gerekir bazen cocuklarda annenin yediği maddelere karsı yumurta mesela alerji yapabiliyor. Bu durumda cocukta kilo alımında azalma hatta kilo kaybı sürekli ağlama vs görülebilir
ZeynepLinamm Haribo42 tok olduğuna eminim ama gaz problemimizde kalmadı kucağa alınca susuyor hemen sürekli kucakta durabilir yani .s
Makbuss ZeynepLinamm kusura bakmayın ben 6 aylik okudum oyuzden gaz sancısı da olabilir veya dediğim gibi kulak ağrısı Allah acil şifalar versin inşallah
ZeynepLinamm Drgzmer saydıklarınızın içinde tek sorunu uykuya dalamaması ama önceden böyle bir sorun yoktu yeni ortaya çıktı .s
Drgzmer ZeynepLinamm ettaftaki uyaranları tamamen en aza indirmeniz lazım ışık, ses, renkli eşyalar bunlarla uyumuyorsa kollaRını kundaklayabilirsiniz bacaklarını sıkmadan sadece kollarını hareketsiz hale getirin faydasını goreceksiniz :)
Ftmgktg ZeynepLinamm 2 g0n kalmıs sıçramaya canım ama atakta da olabilir günü g0nüne göstermiyo olabiliyor çünkü
Elazeynep1 Ftmgktg canım bu atak sıçrama ne oluyor anlamı nedir bizimde aynı tarih bu akşam 10dan sonra cıldırdı durmadı sürekli ağladı Birseyler anlatır gibi ağlıyor emmedi gezdirince susuyor gazlı da bi bebek ona bağladım ama atak mı acaba
Elazeynep1 ZeynepLinamm AA aynı tarih bizimde Ağustos 8 di Temmuz 26 isimde Ela Zeynep oda uyumuyor gündüz hele hiç
ZeynepLinamm Elazeynep1 peki hep yanında birinide istiyormu gündüzleri 😊 demekki zeynepler sevmıyor uykuyu
ZeynepLinamm Eylulebrar yani ayına göre 90 cc içmesi gerekiyor önce emzirip sonra 90 cc mama veriyorum o yüzden doktorum doyuyordur dedi .s ondan birazda eminim doyduğuna