Momofleos Kilolar aldı başını gidiyor. Online diyetisyen önerisi olan var mı kızlar ve ücretlerini bilen? Yada şişli civarında diyetisyen bilen, yani maksimum 500 lira falan düşünüyorum bikaç diyetisyenle kınuştum 700-1000 arası fiyat verdiler hep 🤦🏻♀️
Deletedmom_48 Momofleos dyt Rıdvan arslan ücretini bilmiyorum 1yılda illaki değişmiştir ama bi sorun yinede çok ilgiliydi kendisi çok memnun kalmıştım ben
[silindi] Momofleos ücretini bilmiyorum ama başarılı bulduğum ve anlaşmak istediğim var. Diyetsyen Seda Sağbaş
asiltonunmommysi Momofleos uygun fiyatlı olduğunu biliyorum dyt hatice kübranur arslan memnun kaldım ben
berosunannesi Momofleos online diyetisyen hizmeti ben de aldım çok memnunum diyetisyen Meltem Nazlı tavsiye ederim fiyatı da gayet makul 🌼 sürekli takip vs bir sürü seçenekleri var
Menekkse berosunannesi merhaba, destek alan siz miydiniz? Ben de şuan bu diyetisyeni araştırıyorum da bilgi almak isterim nasıldı vs?
Eftelya_ser Momofleos ben 8 haftalık 1000 tl veedim ebru kafalı temel. Gayet memnunum listeleri güzel soru sorduğunuzda biraz geç yanıt verebiliyor ama tavsiye ederim
Enesim34 Momofleos @dytfeyzayldrm kardeşim olur kendisi başarılı ve çalışkan bir diyetisyen instagramdan sayfasına bakıp araştırabilirsiniz güncel fiyatlarını bilmiyorum açıkçası ama uçuk fiyatlar olacağını sanmıyorum. 😊👍🏻