motherofLeyla Kızlar sezeryandan sonra kullanıp memnun kaldığınız korse varsa bana marka ve model nerden aldığınızı söyleseniz trendyoldan almayı düşünüyorum ama bedeni ne alcam bilemiyorum 44 bedenim normalde tam beden mi yoksa bi iki küçük beden mi alsam🤷🏻♀️
Denizmomy motherofLeyla duhasude instagram da çok memnunum diye link vermişti bir bak canım istersen markasını hatırlamıyorum da
motherofLeyla Bir-prens-annesiii evet 42-44 bedendim. Kiloda aldım ama vücuduma pek işlemediydi kilo karnımdan dolayı çamaşır kazak ve pantolon 46 beden giyiyordum hamilelikte. Şimdi karnım kaldı öyle şiş şiş ama bi türlü içime sinen korse bulamadım
Bir-prens-annesiii motherofLeyla ben hamilelikten önce 36 bedendim 51 kiloydum hamileliğimin sonunda 66 kilo oldum doğumdan 57yle çıktım şimdi 55 im ben s beden aldım korseyi doğum yapalı 1 ay oldu henüz giyemiyorum dikişlerimden dolayı ama dikişlerim tamamen iyileşince sıkılaşmak için giyicem sürekli
Grkmmm-35 Korseyi sezeryandan ne kadar süre sonra kullanmak gerekir? Ben iki aydır sezeryan oldum şimdi kullansam işe yarar mı? Hazır başlığı açıkken soraym dedim.
motherofLeyla Grkmmm-35 valla benim bilgim yok benimde 12 gün oldu ben bayramda takacağım çünkü göbeğim şiş çok kötü görünüyo :(
motherofLeyla Bir-prens-annesiii trendyoldan göbek çevresi ölçümü verdim satıcı 46 beden olur size dedi ama benim bildiğim bi iki beden küçük olur korseler yinede emin olamadım 🤷🏻♀️
motherofLeyla Bir-prens-annesiii benim daha 12 gün oldu bende korkuyorum dikişlerden ama bayramda takmak istiyorum yani göbeğim çok şiş duruyor çok kötü görünüyor 🤷🏻♀️
motherofLeyla Dimitrina_kovaceva teşekkür ederim bi inceleyim siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız beden nasıl oluyor kendi bedeninizden küçük mü
Dimitrina_kovaceva motherofLeyla suan kullanmıyorum büyük geliyor zaten belim aşırı inceydi benim o yüzden hamilelik sonunda en küçük bedenini aldım göbek kalmaması için. 4-5 ay kullandım çünkü sezaryen yerimi de sıkı tutunca rahatlatıyordu beni. Sonra büyük gelmeye başladı. Bel çevrem 58 cm kalça çevrem 92 cm ona göre aldım
motherofLeyla Dimitrina_kovaceva anladım bende kendi bedenimden bi küçük beden alcamda inşallah olur :)