Merhaba hanımlar geçen hafta 24 aylık kızımı oyun grubuna kayıt yaptırdık evde sıkıldığı için. Haftada üç gün ikişer saat. İlk iki gün sınıfa kadar götürdüm çocukları görünce zaten direkt olarak girdi ve ilk iki günümüz beni aramadan geçti gelelim üçüncü güne yardımcı öğretmen okulun dış kapısına gelip kusura bakmayın kurallarımız gereği buradan alıyoruz çocukları siz giremezsiniz dedi peki deneyelim dedim ama kızım girmedi elimden tutup benimle girmek istedi bu sefer de öğretmen gelip hayır böyle olmaz deyip kucağına alıp götürmeye başladı kızım ağlıyor arkasından hemen gittim ama kollarını bana uzatıyor kızım ve ağlıyor hocam bu şekilde olmaz falan dedim neyse çocukları görünce sustu biraz bekleyip eve geçtim 1 saat sürmeden mesaj ağlıyor bize katılmıyor falan gittim aldım ve o günden beri okula gitmek istemiyor götürmüyorum da mutfağa gitsem ağlayarak arkamdan geliyor sürekli annemlere gitmek isteyen çocuğum annemi görünce Bile üstüme biniyor adeta. Sürekli ağlıyor sürekli mızmız. Kaydını sildireceğim ama şunu söylemeliyim her öğretmen öğretmen olmuyor lütfen çocuklarınızı iyi takip edin kreş anaokuluna giden çocuklarınızı. Cünkü ben ilk gün kızımı beklerken yan sınıftan dört yaş grubuna öğretmenin hunharca bağırdığını duydum sebep:söz dinlememeleri 4 yaşında ya 4 !! Ve koridora Veli sokmama sebeplerini suan daha iyi anlıyorum yok alışmaz yok bilmem ne hepsi hikaye benim çocuğum ben sınıfa götürdüğümde neden durdu ilk iki gün ? Bir de özel bir okul kurum.