Dondurmalikahve tekbasimabakiyorum aksine oğlan olma ihtimalinden dolayı ikinci çocuk kesinlikle düşünmüyorum. Ne kadar pis bir düşünce
Dondurmalikahve merkurkedisi_ Onlar belki de erkekse istiyorsunuz sanıyordur evladın kızı erkeği olmaz ama burda erkek cocuk deyince hala yermek isteyen var
happiestMom Ogullarinaasikanne insanlar gerçekten tam ağzına çarpılası yaa. Ne kadar güzel saglıklı iki evladın var. Benimde bir kızım var 2 aylık da oğlum hamile oldugumu duyan herkes insallah erkektir dedikçe ben çıldırıyordum. Yaaa iki kız olsa ne olur 2 erkek olsa ne olur. Bu arada bakma konusuna geleyim allah evladımızın eline bile düsürmesin insallah ama kayınbabamgil 3 kardes 2 kız 1 erkek kendi annelerine kızlar asla bakmıyor kayınbabam bakıyor annesine. O eve yardım konusuna da gelirsem valla ben anneme yardım etmeyi ev toplamayı hiç sevmezdim ama eşim annesine 1 bardak bile kaldırtmak istemez. Cinsiyetle alakası yok o söylenen şeylerin 😊
Sewinch merkurkedisi_ ben de ikinci kızıma hamile olduğumu söyleyince kayınvalidem olsun demişti, ben de daha ne olsun demiştim. Çünkü iki kız kardeş sahibi olarak biliyorum ki kız kardeş gibisi yok, çok şanslıyız bence hiç önemsemeyin.
Carpediemmm merkurkedisi_ benim bir kızım var ikinciyi düşünmüyorum ama ileride düşünürsem de ikincide kız olsun isterim. İki kız kardeş dayanışma içinde büyüsünler diye. Erkek olursa da başımla beraber tabi o ayrı bi konu ama herkesin kalbinde yatan bir hayali vardır